Liigat

Video: Kapteenien kapteeni aateloidaan Ruotsi-otteluiden yhteydessä

08.09.
2017
0 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kesällä mittavan peliuransa lopettanut Mikael Järvi kruunataan perjantaina Suomi-Ruotsi -maaotteluiden yhteydessä ”Salibandyn Legendaksi”. Salibandyliigan kaikkien aikojen pistemiehestä tulee lajin kaikkiaan 28. Legenda ja ensimmäinen, jolle kunnia on suotu muun kuin Superfinaalin yhteydessä.

Salibandyn Legendaksi voidaan kruunata pelaaja tai tuomari. Kaikki Lgendat ja valintaperusteet löydät tämän linkin takaa. Järven mittavasta urasta voit lukea lisää tästä kommentista tai tästä artikkelista.

Suomi ja Ruotsi kohtaavat tänään Vantaan Energia Areenalla. Naisten ottelu käynnistyy klo 16 ja miesten klo 19.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.