Divarit

Video: Karhut tasoitti 39 sekuntia ennen loppua ja voitti kauden ensimmäisen rankkarikisan

26.09.
2017
3 Kommenttia
0
Divarit

Ville Salonen upotti oman rankkarinsa NST-maaliin. Kuva: Markku Taurama

Lappeenrannan NST ja Porin Karhut väänsivät lauantaina miesten Divarin ottelussa. Karhut vei pelistä kaksi pistettä rankkarikisan jälkeen loppuluvuin 8-7 rl.

NST oli kiinni voitossa aina viimeiselle minuutille asti, mutta Benjamin Lepola toi vieraat tasoihin ajassa 59.21. Rankkarikisa meni porilaisille lukemin 2-0.

Lepola oli porilaisten teholinko pistein 3+1 ja Juho Myllyharju komppasi tehoin 0+3. Rasmus Österman torjui 33 kertaa. Karhut keräsi ottelusta kaksi pistettä ja NST jatkoajalle menneen pelin myötä yhden pisteen.

Uusien sääntöjen myötä jatkoajalla pelataan 4 vastaan 4 -peliä ja jos peli on viiden minuutin jälkeen vielä tasan, niin lauotaan rankkarikisa. Rankkarikisa oli ensimmäinen laatuaan tämän kauden pääsarjapeleissä.

Markku Tauraman ottelukuvat
Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Eka maalissa
27/09/2017
Jos missä jäähyn aihiot! Vanha äijä lanaa veskan surutta! Pillipiiparit tee mitään. Nämä holtittomat juoksut ei mistään kotoisin
Ekasta maalista
27/09/2017
Jäähyhän siitä tulikin, eli valoja päälle sielläkin
Hyvä
27/09/2017
Vaikka valot ois päällä, ei näy tullut jäähy videolla

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.