Divarit

Video: Lehdistötilaisuudellaan kohauttaneen Divari-ottelun maalit – Josban ylivoima rautaa

26.09.
2017
7 Kommenttia
0
Divarit

Punapaitainen Josba kuritti Karhuja ylivoimallaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Joensuun Josba voitti Porin Karhut sunnuntaina miesten Divarin kamppailussa lukemin 6-5. Josba johti ottelua jo 6-0 ennen kuin Karhut aloitti kirinsä nousten maalin päähän.

Josba nappasi pisteet eritoten hyvän ylivoimapelinsä ansiosta, sillä joukkue teki kuudesta maalistaan viisi ylivoimalla. Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Karhut-luotsi Jani Kannosto avautui tuomaritoiminnasta niin turhautuneena, että joutui pahoittelemaan tekosiaan jälkeenpäin.

Josban tehokkain oli tehot 1+2 kerännyt Aleksi Ahokas. Samu Juvonen teki yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön. Karhujen puolelta kahteen tehopisteeseen ylsivät Aapo Tamminen (2+0), Tuomas Puisto (1+1), Benjamin Lepola (0+2) ja Ville Salonen (0+2).

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Jani Kannostolle
27/09/2017
Kyllä kuule se on niin että maalivahdillakin on vastuunsa,ei tarvi osoittaa ketään muuta ku veskaria!jokainen oli otettavissa.
3/6 maaleista
27/09/2017
Veskarin
Katsoja
27/09/2017
Pitää vielä odotella selvityksiä pelistä, sillä toinen taho voi haluta vaikka veskarin toimintaan kääntää huomion, jottei tuomarien toiminnasta tulisi huomiota mikäli niissä jotain outoa ollut?
Maalivahti
27/09/2017
Olihan ne mahdollisia otta, en niitä silti veskarin piikkiin laittaisi.
Maalivahti
27/09/2017
Ottaa
TyhjätPenkit
27/09/2017
Missä on josban katsojat?!
Lipputulot ei varmaan kata edes tuomaripalkkioita...
Jospa
27/09/2017
Kyllä siellä se melkein 300 katsojaa paikalla oli. Ei tietenkään mikään huikea määrä, mutta harvalla divarijengillä on sitäkään.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.