Video: Lehdistötilaisuudellaan kohauttaneen Divari-ottelun maalit – Josban ylivoima rautaa

Punapaitainen Josba kuritti Karhuja ylivoimallaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Punapaitainen Josba kuritti Karhuja ylivoimallaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Joensuun Josba voitti Porin Karhut sunnuntaina miesten Divarin kamppailussa lukemin 6-5. Josba johti ottelua jo 6-0 ennen kuin Karhut aloitti kirinsä nousten maalin päähän.

Josba nappasi pisteet eritoten hyvän ylivoimapelinsä ansiosta, sillä joukkue teki kuudesta maalistaan viisi ylivoimalla. Pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Karhut-luotsi Jani Kannosto avautui tuomaritoiminnasta niin turhautuneena, että joutui pahoittelemaan tekosiaan jälkeenpäin.

Josban tehokkain oli tehot 1+2 kerännyt Aleksi Ahokas. Samu Juvonen teki yhden maalin ja antoi yhden maalisyötön. Karhujen puolelta kahteen tehopisteeseen ylsivät Aapo Tamminen (2+0), Tuomas Puisto (1+1), Benjamin Lepola (0+2) ja Ville Salonen (0+2).

Ottelutilastot

7 comments

  1. Kyllä kuule se on niin että maalivahdillakin on vastuunsa,ei tarvi osoittaa ketään muuta ku veskaria!jokainen oli otettavissa.

  2. Pitää vielä odotella selvityksiä pelistä, sillä toinen taho voi haluta vaikka veskarin toimintaan kääntää huomion, jottei tuomarien toiminnasta tulisi huomiota mikäli niissä jotain outoa ollut?

  3. Olihan ne mahdollisia otta, en niitä silti veskarin piikkiin laittaisi.

  4. Missä on josban katsojat?!
    Lipputulot ei varmaan kata edes tuomaripalkkioita…

  5. Kyllä siellä se melkein 300 katsojaa paikalla oli. Ei tietenkään mikään huikea määrä, mutta harvalla divarijengillä on sitäkään.