Liigat

Video: Liigan huippujoukkueiden kohtaamisessa 15 maalia – Alangot hirmuvireessä

17.09.
2017
3 Kommenttia
0
Liigat

Eliisa Alanko (oik.) osui neljästi kauden avauspelissä. Kuva: Esa Takalo

Classic ja SB-Pro starttasivat eilen naisten Salibandyliigassa Tampereella. Classic vei tiukan kamppailu päättyi Classicin 8-7-kotivoittoon.

Parhaimmillaan Pro johti ottelua 4-1, mutta Classic punnersi toisessa erässä rinnalle ja ohi. SB-Pro nousi taasan 7-4-tappioasemasta tasoihin viimeisessä erässä, mutta Eliisa Alangon maali ottelun loppuminuuteilla ratkaisi voiton Classicille.

Tamperelaisten tehopelaajia olivat Eliisa Alanko (4+1) ja Ella Alanko (0+4). Vieraiden Ina Leminen laukoi hattutempun puolustajan paikalta. Tarkempia tietoja voit lukea täältä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
#1
17/09/2017
Classicin onni, että Alangot olivat iskussa. Ei taida family pyttyä nostella keväällä tuolla maalivahtipelillä.
Paajanen
17/09/2017
Pitäiskö salibandyynkin ottaa tehopisteiden tarkistus käyttöön, annetttiin tossakin pelissä ihan huutosyöttöjä.
Veteraani
17/09/2017
Tässä kooste-esimerkkiä kaikille. Napakka pätkä maaleista, niin 15 maalia mahtuu reiluun kolmeen minuuttiin. Ei jokaisesta maalista tarvitse laittaa viittä huonolaatuista hidastusta eikä maaleihin saati hidastuksiin tarvita puolen minuutin sählyläpsytuuletusta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.