Divarit

Video: Loviisa nappasi voiton tutun maalipyssyn hattutempun ansiosta

24.09.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Loviisan Tor vei pisteet Tähtihallista. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Loviisan Tor haki miesten Divarin avauskierroksella 6-3 -voiton Blue Foxista.

Ottelu kulki tuloksellisesti tasaisesti vieraiden komennossa, sillä Tor voitti jokaisen erän lukemin 2-1. Torin voiton takeena toimi viime kaudella 36 osumaa Divarissa latoneen Jonas Hällforsin hattutemppu. Joni Niiranen teki paluuottelussaan Divari-tasolle pisteet 1+1. Blue Foxin maalit merkattiin Pekka Kontturin, Petteri Toivolan ja Viktori Niemen nimiin.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.