Maajoukkueet

Video: Nykky sunnuntain Ruotsi-ottelusta – ”Ajoittain aika törkeää pelaamista”

11.09.
2017
7 Kommenttia
3
Maajoukkueet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Suomi jäi Ruotsin miesten salibandymaajoukkueen jalkoihin sunnuntaina Falunissa maalein 12-6. Ottelussa tehtiin myös maiden välisten otteluiden historiaa, sillä koskaan aiemmin Suomen ja Ruotsin välisessä salibandypelissä ei oltu tehty yli 16 osumaa.

Päävalmentaja Petteri Nykky harmitteli Suomen suoritusta, mutta nosti esille myös tuomarilinjan muutoksen perjantain otteluun nähden.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Realisti
11/09/2017
Mikäli Savonen ja Salo jostain syystä pois kuvioista, Suomella ei mitään jakoa myöskään Sveitsin kanssa. Ohuella pohjalla maju makaa.
Poro
11/09/2017
Nykyllä itsellään myös peiliinkatsomisen paikka, kun ottaa joukkueeseen niitä, jotka eivät ole fyysisesti näiden pelien tasolla. Kokemuksellakaan ei voi loputtomasti paikata lisääntyviä puutteita.
Vaadin
11/09/2017
Komppaan POROa. Nykky kertoi Vantaan pelin jälkeen, et näissä peleissä hiukan enempi kiire kuin liigapeleissä ja silti ottaa mukaan äijiä joilla ei jalkaa ollenkaan. Esimerkkinä käy Vantaan av-maali jossa joku ei vaan ehtuny mukaan ja sit pää painuksissa penkille istumaan. Tiesi kyllä itse tilanteen.
Kommentaattorien
12/09/2017
Kommentit kertoo paljon. Kakkoskenttä karvaa alempaa ja pelaa hitaammin ja sillä tavalla eräs herra pystyy pelaamaan sitä peliä mitä haluaa. Herää siis kysymys, onko tässä järkeä? Onko majussa varaa muokata ketju yhen herran mukaan? Vai tuoko tämä monipuolisuutta? Vai syö kahden huippumaalintekijän vahvuudet kokonaan? Ja vielä Nykystä, herra nostettu Kettusen ajoista selvästi isompaan rooliin, kakkosketjuun.
Maju
12/09/2017
Nykky voisi kertoa "salaisuuden" miksi on valinnut Kivilehdon ja Kohosen .
Kivilehto ei ole millään mittareilla maajoukkuetason puolustaja, jos julkistettaisiin +\- tilastot nähtäisiin totuus.
Kohonen on hyvä ylivoimapelaaja, muuten aika on tehnyt tehtävänsä eli liian hidas reakoimaa, valitettavasti.
Suomen tuomarien vika!
12/09/2017
Nykky on oikeassa. Jos jonkun maan tuomarit eivät osaa hommiaan, niin kyllä silloin tappio(i)lle on selvä syy olemassa. Suomen erotuomareiden linja, totta!
Ja täysin loogisesti Nykky on aina muistanut, etenkin maailmanmestaruuksien jälkeen, muistuttaa ja kiittää silloisesta Suomen erotuomareiden voiton tuoneista linjauksista!
Nyt kun Suomi vast'ikään voitti erittäin hyvän linjauksen avulla, niin kesän aikana se taas on muuttunut huonoksi koska Suomi nyt hävisi.
Herätkää puusilmät, ...tana!
domaree
13/09/2017
Katsoin maalikoosteen ja jokainen Ruotsin maali tuli tuomarivirheestä. Suomelta jäi 12 vapaalyöntiä saamatta. Tässä herää nyt epäilys, että maailmalla tuomaripiireissä ei ymmärretä kuinka iso herra Nykky todellisuudessa on.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.