Divarit

Video: O2 punnersi voiton kauden avausottelusta

25.09.
2017
2 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

O2-Jyväskylä ja LNM mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarissa. Sarjaan keväällä noussut O2 aloitti kautensa 7-5-kotivoitolla.

Jyväskyläläisten tehopelaajia olivat Markus Manninen (2+0), Joel Wenning (2+0) ja Alvar Mahlberg (0+2). Vierailta onnistujia olivat Marko Latvalehto (2+0) ja Olli Tornberg (0+2).

O2 kaatoi myös sunnuntaisessa ottelussa EräViikingit Akatemian (10-5), joten nousijan viikonloppu oli erittäin onnistunut.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
NAUTISKELIJA
26/09/2017
Olin katsomassa Akatemia-O2jkl matsia ja täytyypä sanoa, että akatemian touhu on ihan hirveetä katottavaa. Ylikuntoon reenattuja poikia painamassa silmät ummessa. Pelissä hyvä intensiteetti joo, mutta älykkäitä peliäedistäviä suorituksia pelissä vain kourallinen. Naurettavaa, että tuollainen porukka divarissa. Antakaa poikien kasvaa alemmissa divareissa tai junnupeleissä. Akatemian junnuista eilen nähdyn perusteella ei tule kellään riittämään pitkässä juoksussa. Tasapaksu säntäilijä porukka ilman mitään identiteettiä. Poikkeuksena Jussi Mäkinen joka tosin onkin jo hieman vanhempi. Rauhallinen omassa päässä ja upea laukaus. 02jkl olikin jo älykkäämpiä pelimiehiä, joiden ei tarvinnut etsiä itseään. Ei tee lajille taaskaan hyvään kun toiseksi parhammailla tasolle ei löydy mitään kontrollia vaan yritetään pärjätä urheilullisuudella. Mosahalli bänniin divarin osalta.
Nautiskelijalle
26/09/2017
täytyy sanoa, että olikohan Akatemian pojat oikeasti ylikuntoon reenattuja poikia? Pelissä oli kova intensiteetti kyllä. Ettei vaan väsy alkanut painamaan, sillä toinen peli putkeen ei voi olla näkymättä suorituksissa. Tosin sama tilanne oli O2-jkl pelaajilla + matkustus päälle. Kiva nähdä sarjassa uusi joukkue, joka on selkeä piristysruiske. Pelaa katsojille miellyttävää salibandyä, eikä vaan pelkästään odottele vastustajan virheitä kyykkimällä. Näin omiin silmiin pääkallon arviot on heitetty ottamatta asioista selvää. Tuolla pelillä ei Jyväskylän pojat takaisin kakkoseen lähde.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.