Divarit

Video: Reaaliaikainen tulospalvelu yhä laajempaan käyttöön – katso opasvideo

07.09.
2017
1 Kommentti
2
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kaudella 2017-18 reaaliaikainen tulospalvelu laajenee. Lisääntyvän käyttäjäkunnan kysymyksiä ja tarpeita huomioiden, tulospalvelun sujuvaa käyttöönottoa varten on laadittu opasvideo.

Kaudella 2016-17 kokeiltiin turnausmuotoisissa sarjoissa reaaliaikaista, sähköistä tulospalvelua kaikilla alueilla. Alkukauden pienten haasteiden jälkeen tulospalvelu sujui erittäin kivuttomasti. Pääasiassa kokeilu tehtiin miesten 3. divisioonan sarjoissa.

Kaudella 2017-18 sähköisen tulospalvelun käyttö laajenee ja sarjat vaihtelevat alueittain. Sähköisen tulospalvelun myötä turnausmuotoisten sarjojen otteluseuranta on reaaliaikaista yksittäisinä otteluina pelattavien sarjojen tapaan. Näiden sarjojen sarjataulukot sekä pistepörssit päivittyvät välittömästi ottelun päättymisen jälkeen ilman viiveitä.

Sähköisen tulospalvelun ylläpitämiseksi on tehty opetusvideo, joka löytyy Salibandyliiton Youtube-kanavalta. Video on tarkoitettu joukkueiden tulospalvelusta vastaaville henkilöille.

Alla olevalta videolta löytyy myös sisällysluettelo, mistä pääsee haluttuun kohtaan videolla. Videon kokonaiskesto on n. 52 minuuttia.

Myös tulospalveluohjeisiin kannattaa tutustua.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Jarppi
07/09/2017
Milloin rajapinta aukeaa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.