Video: SPV-konkari väläytti jälleen oveluuttaan millintarkalla vaparimaalilla

Sami Koski tarjoili katsojille melkoista herkkua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Sami Koski tarjoili katsojille melkoista herkkua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV voitti Kooveen miesten Salibandyliigan avauskierroksella lukemin 5-4. Ottelun kenties kauneimmasta suorituksesta vastasi SPV-hyökkääjä Sami Koski.

Ottelun ensimmäiset 30 minuuttia sujuivat SPV-hallinnassa, mutta sen jälkeen Koovee aloitti kirinsä. SPV-johto kuitenkin piti loppuun saakka ja pisteet jäivät Seinäjoelle. Kooveen tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Ossi Koskinen. Vieraiden maalit merkattiin Tuomas Ahon, Jasse Kuusiston, Riku Reunamäen ja Samuli Salomaan nimiin. Ahon osuma oli tyylikäs rangaistuslaukaus.

SPV:n pistenikkareina toimivat puolestaan kaksi maalia paukuttanut Jari Hankkio, kaksi syöttänyt Jyrki Holopainen, sekä tehot 1+1 saalistanut Sami Koski. Koski vastasi myös ottelun hienoimmasta suorituksesta. Kokenut kehäkettu ampui suoraan vapaalyönnistä pallon tarkasti etuyläkulmaan ohi hölmistyneen Koovee-vahti Arvid Vonkin. Vaparimaali näkyy koosteessa ajassa 3:43.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

8 comments

  1. On kyllä käsittämätöntä miten tollanen vapari voi mennä sisään korkeimmalla sarjatasolla 😀

  2. No menihän tossa toki Vonkki nyt aika pahasti halpaan, sen verran kuitenkin on kokenut jo että pitäis Koski osata kattoo tarkalla silmällä 😉

    Ihan pirun nätti silti!

  3. Jos kysyy keneltä tahansa säbätietäjältä ni ei ollu. Pitkä päätyyn ja perään, ei kaunista ja Speve lätkii vaan pitkää. Tuossakin se taas nähtiin. Ei hyökkäyspelin itsetarkoitus oo naputella helppoja syöttöjä pelin ulkopuolelta vaan päästä mahd nopeasti hyvään maalipaikkaan. Ja toi syöttö on itse asiassa maaginen, napsuu suoraan lapaan.

  4. että oisko liigassa mitenkään mahdollista siirtyä jo kv-peleissä käytettäviin oransseihin palloihin? Nyt jo pelejä kuvataan, ainakin koosteisiin(liiton arpomisesta ei kukaan perillä näyttääkö joku netissä vai ei) ja kun mainokset valkoisia, niin eihän sitä palloa perk.. näe edes :-).

  5. Jokulle: Oli vaan pitkä päätyyn ja perään :DD. Voi hyvänen aika kun sai taas hyvät naurut. Oikeen lajiprofessori taas asialla :DD