Liigat

Video: SPV-konkari väläytti jälleen oveluuttaan millintarkalla vaparimaalilla

18.09.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Sami Koski tarjoili katsojille melkoista herkkua. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

SPV voitti Kooveen miesten Salibandyliigan avauskierroksella lukemin 5-4. Ottelun kenties kauneimmasta suorituksesta vastasi SPV-hyökkääjä Sami Koski.

Ottelun ensimmäiset 30 minuuttia sujuivat SPV-hallinnassa, mutta sen jälkeen Koovee aloitti kirinsä. SPV-johto kuitenkin piti loppuun saakka ja pisteet jäivät Seinäjoelle. Kooveen tehokkain oli kaksi maalia syöttänyt Ossi Koskinen. Vieraiden maalit merkattiin Tuomas Ahon, Jasse Kuusiston, Riku Reunamäen ja Samuli Salomaan nimiin. Ahon osuma oli tyylikäs rangaistuslaukaus.

SPV:n pistenikkareina toimivat puolestaan kaksi maalia paukuttanut Jari Hankkio, kaksi syöttänyt Jyrki Holopainen, sekä tehot 1+1 saalistanut Sami Koski. Koski vastasi myös ottelun hienoimmasta suorituksesta. Kokenut kehäkettu ampui suoraan vapaalyönnistä pallon tarkasti etuyläkulmaan ohi hölmistyneen Koovee-vahti Arvid Vonkin. Vaparimaali näkyy koosteessa ajassa 3:43.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
46
18/09/2017
Hyvä Sämpy ja Jari!
Minäpahoitinmieleni
18/09/2017
On kyllä käsittämätöntä miten tollanen vapari voi mennä sisään korkeimmalla sarjatasolla :D
Jalkatopi
18/09/2017
rällä ois napannu
JZ
18/09/2017
No menihän tossa toki Vonkki nyt aika pahasti halpaan, sen verran kuitenkin on kokenut jo että pitäis Koski osata kattoo tarkalla silmällä ;)

Ihan pirun nätti silti!
Joku
18/09/2017
kosken syöttö Pelto-Arvon maalii oli myös ihan laadukas
Jokulle
19/09/2017
Jos kysyy keneltä tahansa säbätietäjältä ni ei ollu. Pitkä päätyyn ja perään, ei kaunista ja Speve lätkii vaan pitkää. Tuossakin se taas nähtiin. Ei hyökkäyspelin itsetarkoitus oo naputella helppoja syöttöjä pelin ulkopuolelta vaan päästä mahd nopeasti hyvään maalipaikkaan. Ja toi syöttö on itse asiassa maaginen, napsuu suoraan lapaan.
Se vaan oli
19/09/2017
että oisko liigassa mitenkään mahdollista siirtyä jo kv-peleissä käytettäviin oransseihin palloihin? Nyt jo pelejä kuvataan, ainakin koosteisiin(liiton arpomisesta ei kukaan perillä näyttääkö joku netissä vai ei) ja kun mainokset valkoisia, niin eihän sitä palloa perk.. näe edes :-).
Hattu
19/09/2017
Jokulle: Oli vaan pitkä päätyyn ja perään :DD. Voi hyvänen aika kun sai taas hyvät naurut. Oikeen lajiprofessori taas asialla :DD

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.