EräViikingit kehittää organisaatiotaan – Olli Lähdesmäki markkinointijohtajaksi

Kuva: EräViikinkien Twitter-tili

Kuva: EräViikinkien Twitter-tili

Ssalibandy suurseura EräViikingit ilmoitti keskiviikkona kiinnittäneensä seuran markkinointijohtajaksi Olli Lähdesmäen, 30.

Lähdesmäki on palloiluväelle ennestään tuttu muun muassa pesteistään jalkapallon parissa SJK:ssa ja jääkiekon puolella eritoten lyhyestä TPS-visiitistä. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.

– Haluamme ottaa seurana isoja kehitysaskeleita ja tämä rekrytointi on merkittävä osa suunnitelmallista kasvuamme. Olemme saaneet menneen vuoden aikana rakennettua urheilupuolen organisaatiomme erittäin laadukkaaksi.

– Tavoitteenamme on olla edelläkävijöitä lajissamme myös organisaation muiden toimintojen osalta, johon vahvasti kuuluu mm. markkinointi ja viestintä koko seuran osalta. Haluamme kehittää brändiämme ja luoda entistä enemmän arvoa jäsenillemme sekä muille sidosryhmillemme, johon Lähdesmäki tuo mukanaan vankkaa osaamista, kommentoi EräViikinkien toiminnanjohtaja Jari Oksanen EräViikinkien sivuilla.

Lähdesmäki sen sijaan kliseisesti puhkui intoa uuden postin myötä.

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan EräViikinkien matkaan kohti uusia tavoitteita. Laji on kansainvälisesti vahvassa kasvussa ja Suomi, sekä EräViikingit maailman suurimpana seurana ovat tässä kasvussa suunnannäyttäjiä. Lajin monet ominaisuudet ja arvot ovat sellaisia mitä monet muut lajit kadehtivat.

– Näiden arvojen kautta lähdemme kehittämään myös EräViikingit-brändiä, jonka alle mahtuu niin matalan kynnyksen harrastustoiminta kuin lajin tavoitteellinen huippu-urheilupuolikin. Haluamme mukaamme jäsenillemme lisäarvoa tuottavia ja arvoihimme sopivia yhteistyökumppaneita.

Monissa urheilulajeissa markkinointijohtajan pesti ei ole mikään harvinaisuus, mutta salibandyn saralla markkinointia on yleensä hoidettu jonkin muun pestin ohella. EräViikingit tiedotti tällä viikolla myös, että seuran virallisina lyhenteinä voi jatkossa käyttää muotoja ErVi sekä EV.

EV:n uutinen

12 comments

  1. Lupaava valinta ErViltä, onko ensimmäinen markkinointijohtaja salibandyssä?
    Menestystä duuniin. Työpöytä on täysin puhdas eli lähes nollasta on hyvä lähteä kasvattamaan yleisömääriä.

  2. Nyt sitten kerralla kunnon brändäys vantaalaisen urheilun ykkösseuraksi!

  3. Ervi on suurseura parilla paikkakunnalla, ei mikään ”ei edes oikean kaupungin jengi”

  4. Lähdesmäki ei ole aiemmissa työpaikoissaan kovin kauaa viihtynyt.. Taisi olla max vuoden yhden Veikkausliigaseuran mukana ja alle puoli vuotta SM-liigaseuran listoilla. Saapi nähdä onko mies vielä jouluna EV:n hommissa.

  5. Miksi ervistä uutisoidaan maailman suurimpana salibandyseurana? Seurafuusion tiedoitustilausuudessa tälläinen valhe kerrottiin ja näköjään se kantaa vaikka maailman tappiin asti. mr Trump puhuisi valemediasta ja valeuutisoinnista.

    Ervi ei ole edes suomen suurin seura eikä maailman suurin. Tällä hetkellä eniten rekisteröityjä pelaajia on Täby FC.llä.

  6. Vilpitön toive, että 500 katsojan maaginen rajaa menee pian rikki.

  7. Mielenkiintoista muuten, miten salibandykin tuntuu ammentavan jo varmaan rautakaudelta periytyvästä suomalaisesta kateudesta. Ervin tempuista tuntuu eniten mielenkiintoa herättävän se, ettei se ehkä olekaan maailman suurin salibandyseura, se hävisi yllättäen ja reilusti Happeelle ensimmäisen ottelunsa, joukkueessa oli iso vaihtuvuus viimevuotiseen jne.

    Vähemmän kiinnostavalta näyttää, että Huhtimon (!) valmentama naisten liigajoukkue pärjää, tuo kaukana Vantaalla pelaava miestenjoukkuekin, seura hakee parempaa asemaa yhteistyöhön yritysten kanssa, junioreitakin on lähes kaikissa sm-sarjoissa jne.

    Tietysti monissa seuroissa peilataan omaa toimintaa suurempien seurojen menettelyihin, mutta ei sen tarvitsisi näkyä julkikateutena vaan postiivisena haasteena. Tosin tuskin tämä kommenttiosio houkutteleekaan varsinaisia seura-aktiiveja. Mollaaminen on meidän hallirottien osaamisaluetta.

  8. Tällä hetkellä sitten eniten lisenssejä? Näkyykö reaalitilanne jossain?

  9. Oli viime kauden isoin, koska erässä ja ssvssä oli yli 400 jäsentä per seura

  10. Johtajan titteli on hyvä! Se näyttää hyvältä CV:ssä ja Johtajan erottamiseen ei oikeastaan tarvita oikeaa syytä, sen voi aina keksiä!