Liigat

Kuvat: Liigajoukkue teki poikakalenterin – Harry Potter ja muut velhot mukana menossa

13.10.
2017
4 Kommenttia
6
Liigat

Kuva: Olli Taskinen

Kuopiolainen SB Welhot pelaa tällä hetkellä ensimmäistä kauttaan miesten Salibandyliigassa. Sarjataulukon sijalla 11 oleva joukkue repäisi nyt kentän ulkopuolella, sillä kuopiolaisryhmä julkaisi poikakalenterin vuodelle 2018.

Welhojen kapteeni Olli Taskinen toimi kalenterin kuvaajana ja valaisi Pääkallo.fi:lle idean taustoja.

Mistä saitte idean poikakalenteriin?

– Taisi tulla siitä, että päävalmentaja Janne Kainulainen oli ollut omien opintojensa saralla mukana tekemässä tällaista ja Happeessa he tekivät myös vastaavanlaisen. Sieltä se ajatus kumpusi ja lähdettiin kokeilemaan. Ajatuksissa tuo on ollut aiempina kausinakin, mutta ei olla saatu vietyä asioita toteututukseen asti. Tänä vuonna tilanne oli toinen.

Miten pelaajat suhtautuivat tähän ideaan?

– Pelaajat suhtautuivat ideaan lähtökohtaisesti hyvin, sillä kalenteri ideana on kuitenkin aika ”welhomainen”. Ei olla hirveän kaavoihin kangistuneita, kokeillaan, pidetään hauskaa, ollaan viekkaita ja hieman erilaisia, joten se sopi hyvin meille. Pelaajilla ei ollut mitään ideaa vastaan, vaan pikemminkin tilanne oli päinvastainen ja intoa löytyi paljonkin.

Minkälaiset odotukset teillä on tämä kalenterin suosion suhteen?

– Kovat odotukset on. Uskon, että tuo ensimmäinen erä (200 kpl) saadaan myytyä, kun ollaan sopivan ajoissa liikkeellä, eikä mennyt ihan loppuvuoteen tämän kanssa. Ehditään tässä vuoden loppuun asti ”jytkyttää” ja paljon on kotipelejäkin vielä jäljellä. Nyt kun ollaan liigaseura, niin näkyvyyttä tulee eri tavalla silloin kuin jos oltaisiin Divarissa. Myös paikalliset uutistoimitukset ovat olleet kiinnostuneita tästä.

Ennakkokuvien perusteella mukana on ainakin Harry Potter. Oliko kuvissa jokin erikoisteema?

– Lähinnä teemana on nimenomaan velhot. Mukana on sen myötä vahvasti myös Harry Potter ja vastaavat.

Kuva: Olli Taskinen

Kuva: Olli Taskinen

Lisätietoja Welhojen kotisivuilta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
James
13/10/2017
Ei ole kyllä hyvien tapojen mukaista hanskata julkisessa kalenterissa niin kun viimeisen kuvan kaveri tekee. :(
Welhot
13/10/2017
Voi hyvä luoja, tuo Eero V. on kuuma!!!!
Tarkkailija
13/10/2017
Komppaan viimeistä edellistä yläpuolella(?) Täälläkin ihan "kärki märkänä" LOL!
Vikatimees
13/10/2017
Just, mutta harripotterillapa on isompi "luuta"...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.