Divarit

M-Team viiden ottelun voittoputkessa – katso lauantain salibandytulokset

21.10.
2017
19 Kommenttia
2
Divarit

Karhut-vahti Rasmus Österman kaivoi tänään pallon takaansa 8 kertaa. Arkistokuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com.

Miesten Divarissa pelattiin tänään kaikkiaan kuusi kamppailua. Naisten Salibandyliigassa miteltiin kolmella paikkakunnalla.

M-Team jatkoi vakuuttavia otteitaan miesten Divarissa. Avauskierroksella Nurmon Jymylle isoin lukemin hävinnyt M-Team on voittanut sen jälkeen kaikki viisi pelaamaansa kamppailua. Tänään kaatui Porin Karhut kotikentällä lukemin 8-4.

Isännät olivat tuloksellisesti läpi ottelun askeleen edellä, eikä Karhut kyennyt täysin haastamaan sarjakärkeä. M-Teamin ykköspyssy oli ykköskentässä 3+1 -pisteet takonut Simo Paulaharju. Häntä komppasivat ketjukaverit Janne Makkonen (2+0) ja Antti Itkonen (0+2). Maalilla Simo Metsikkö nappasi 16 torjuntaa ja syötti yhden osuman. Porilaisten tehokkain oli tehot 1+1 kerännyt Matti Rössi.

M-Team on Divarin kärjessä ja Karhut puolestaan seitsemäntenä. Eroa joukkueiden välillä on toki vain neljä pistettä.

Naisten Salibandyliigassa Koovee joutui kokemaan kärkipään kamppailussa SB-Pron paremmakseen lukemin 8-4. Avauserän jälkeen tilanne oli vasta 2-1, mutta toisessa erässä Pro karkasi ratkaisevaan kolmen maalin johtoon.

Koovee kiri nimittäin maalin päähän kolmannen erän alussa, mutta ei päässyt rinnalle saakka. Pro repäisi eron jälleen isommaksi ja vasta 7-3 -tilanteessa Koovee onnistui seuraavan kerran ilman maalivahtia. Vielä viitisentoista sekuntia ennen loppua Elina Kujala latoi loppulukemat tyhjään maaliin.

Kujala iski Prolle kaksi maalia ja Hanna-Mari Uimonen syötti kaksi. Tehoihin 1+1 ylsivät Karoliina Kujala, Marianne Pohjonen ja Mirja Hietamäki. Kooveen tehokkaimat olivat tehot 1+2 kumpikin nakuttaneet Veera ja Oona Kauppi.

Voitolla SB-Pro nousi Kooveen ohi sarjataulukossa kolmanneksi. Koovee siis neljäntenä.

Naisten Salibandyliiga:
14:00 O2-Jyväskylä-PSS 4-5 Ottelutilastot
15:00 ÅIF-TPS 1-9 Ottelutilastot
15:30 Koovee-SB-Pro 4-8 Ottelutilastot

Miesten Divari:
15:00 NJ-O2-Jyväskylä 8-7 JA Ottelutilastot
15:30 M-Team-Karhut 8-4 Ottelutilastot
16:00 FBC Turku-LNM 5-6 RL Ottelutilastot
17:00 SB Vaasa-NST 10-6 Ottelutilastot
17:00 Loviisan Tor-Josba 8-7 RL Ottelutilastot
18:00 Tiikerit-Blue Fox 4-3 JA Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Arto Kilponen
21/10/2017
M-Teamilla on tällä kauddella käynyt yleisöäkin, 381. Se on hyvä, että Helsingin ykkösjoukkue kiinnostaa.
Liigajuna
21/10/2017
Mteamin liigajuna puksuttaa!
Stadi
21/10/2017
Stadin ykköset painaa piikissä, hanaa hanaa!
Satu
21/10/2017
On ne kovia! Nurmijärvi-ilmiö!
Esinahkatakki
21/10/2017
Hyvä Nurmon Jymy!
Pasilan
21/10/2017
Piti olla syy miksi väkeä ei käy, no ei tainnut olla(91). Mutta eipä tässä kenenkään etelän jengin kannata paljoa henkseleitä paukuttaa, lerssi vs salba 332, ervi vs krp 341. Ei noilla kuuhun mennä...
Ja
21/10/2017
Aika samaa rataa muissakin etelän kotipeleissä, luvut "suurilla" samoissa, vaikka vaan ervi dissataan. Inkkarit myös samoissa luvuissa.
Kooveelle kiitos
21/10/2017
Nyt on kyllä ensimmäistä kertaa tännekkin kirjoitettava. En usko, että SB-Pro:n naiset oli Kooveen hallilta kunnolla bussiin istumaan ehtineet kun oli Koovee julkaissut huippulaadukkaan maalikoosteen ja sen lisäksi myös lehdistötilaisuuden joita ei naisten peleistä ole aiemmin kyllä edes näkynyt. Iso arvostus myös sille, että linkki tuohon maalikoosteeseen oli jaettu myös SB-Pro:n FB-sivujen ottelua koskevaan postaukseen, joten hienosti nähtävillä heti myös vierasjoukkueen kannattajille. Mahtavaa panostusta naissalibandyyn!!!
NAISSALIBANDY
22/10/2017
Ylläolevaan kommentiin ehdottomasti oltava samaa mieltä. Kooveen panostus naissalibandyn näkyvyyteen on täysin omaa luokkaansa. Nuo ennenkin loistavat maalikoosteet nyt ovat tällä kaudella nousseet täysin omaan luokkaansa ja lisänä tosiaan nuo lehdistötilaisuudet. Ja noiden lisäksi vielä löytyy taukohaastatteluja ja lehdistötilaisuudesta poikkeavia jälkipelejä. Mediatuotantoa ei oikein yksittäisestä ottelusta enempää enää voi olla. Jos joku vielä jotain jää kaipaamaan, niin mietin vaan että mitä? Olisipa meilläkin samoin.
NAISSALIBANDY
22/10/2017
Tuohon kaikkeen unohtui vielä lisätä streamit liigapeleistä. Lauantainen Koovee-SB-Pro peli tuli streaminä YouTubesta katsottua, eikä vastaavaa laatua mistään näe, ellei sitten YLE satu lähetystä kerran kaudessa jostain tekemään.
Junnu#8
22/10/2017
Eilen piti tulla streami. D1varin FBC Turku-Liminka ottelusta. Ei peliä näkynyt? Viimekaudella kolmesta kotipelistä ei tullut streamia muistaakseni? Mikäköhän oli tällä kertaa vialla?
Tekniikka kunnossa
22/10/2017
KooVee:lle täytyy nostaa peukkua sisällön tuottamisesta, jossa yhtenä tekijänä on Kauppien isä pelianalyyseineen. Uudessa kotihallissa on myös ymmärtääkseni kiinteä kuvaustekniikka, joka tekee otteluiden striimauksesta aika helppoa. Vastaavaa toivottavasti nähdään tulevaisuudessa laajemminkin ja vaikka jälkiasennuksina, kun tekniikka ei enää kovin kallista ole.

Lehdistötilaisuuksia ja videoita niistä sentään on ollut naisilla muillakin joukkueilla jo pitkään.
Nimetön
22/10/2017
Kooveen mediatuotanto on hyvällä tasolla mutta harmi että itse päätuote on sitten kuraa. Koovee naisillakin olisi potentiaali olla mitaleilla mutta antavat sitten harmittavan paljon tasoitusta muille luokattoman valmennuksen vuoksi. Käy sääliksi tyttöjä / naisia.
Kristallipallo?
22/10/2017
Joko ne mitalit on jaettu vai onko nimettömällä kristallipallo? Vaikea ymmärtää tuommoista nimetöntä mustamaalaamista. Katotaan sitten kauden jälkeen että kuka voitti ja mitä.Ja ketä tarvitsee sääliä ja ketä ei. Itse veikkaan että mestari vaihtuu ja Koovee yksi potentiaalisimmista haastajista Pron ohella. Ervikin tulee vielä kun kevät koittaa!
Nimettömälle
22/10/2017
Olisit nyt edes antanut rakentavan palautteen omalla nimelläsi ja kohdistetusti oikeaan osoitteeseen eli Kooveen organisaatioon etkä nimettömänä keskustelupalstalle! Toki jos tarkoitus oli vain haukkua, niin en usko senkään onnistuneen. Tehdään tätä #posinkautta, eikö!?
Nimetön
22/10/2017
"Olisit nyt edes antanut rakentavan palautteen omalla nimelläsi ja kohdistetusti oikeaan osoitteeseen eli Kooveen organisaatioon etkä nimettömänä keskustelupalstalle! "

Olen tehnytkin näin.
Nimettömälle
22/10/2017
Silloin sen pitäisi riittää ilman, että pitää vielä nimettömänä huudella keskustelufoorumeilla.
Nimetön
22/10/2017
"Silloin sen pitäisi riittää ilman, että pitää vielä nimettömänä huudella keskustelufoorumeilla."

Kuittaan saamani nimettömän palautteen sille kuuluvalla tavalla.
Ahhahah
22/10/2017
Jos pitää arvata mistä tää "palaute" juontaa juurensa ni nimettömällä on menny tunteisiin kun oma tyttö ei oo mahtunu rinkiin. Todennäköisesti ihan aiheesta näin.Sitte ollaanki jo valmiita heittämään koko valmennus dösän alle.Hupaisaa.Kooveelle myötäisiä tuulia, peliänne ja koosteitanne on kiva katsoa!Ehdottomasti naisten liigan raikkaimpia jengejä!Tommoset nimettömien pikkusielupalautteet voi laittaa sinne minne ne kuuluu eli omaan arvoonsa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.