Liigat

Oilers nousi vaikeuksien kautta voittoon SalBasta – voittomaali puoli minuuttia ennen loppua

19.10.
2017
13 Kommenttia
1
Liigat

Riku Holopainen maalasi espoolaisten voitto-osuman aivan kolmannen erän lopussa. Kuva: Salibandyliiga

Miesten Salibandyliigassa pelaava Oilers nousi torstai-iltana sarjataulukon piikkipaikalle, kun se kaatoi kotonaan Rauman SalBan. Loppulukemat kirjattiin espoolaisten hyväksi 6–5, ja ratkaisu nähtiin vasta aivan loppuhetkillä.

Kotijoukkueen pelaamisessa oli havaittavissa käynnistymisvaikeuksia, eikä kahden ensimmäisen erän aikana SalBa joutunut suureen hätään. Vain yhden voiton tällä kaudella napannut SalBa vastasikin kaikista kamppailun johtomaaleista 40 minuutin aikana.

Erik Härkönen ja Antti Vuorinen heiluttivat verkkoa avauserässä. Oilers oli tasoittanut 2–2:een toisen erän alussa, mutta päästi jälleen raumalaiset johtoon, kun Niclas Meyer suti pallon hämmentävällä tavalla omaan maaliinsa.

Oilers heräsi pistetaisteluun mukaan kolmannessa erässä ja meni 5–4-johtoon, kun Severi Korhosen laukaus lipsahti helponnäköisesti maalivahti Teemu Kortelaisen jalkojen välistä sisään.

Janne Hyvänen toi kuitenkin koirapaidat tasoihin kauden ensimmäisellä täysosumallaan.

Hetken jo näytti, että ottelussa mennään jatkoajalle, mutta Oilersin Riku Holopainen oli toista mieltä. Napakka veto upposi Kortelaisen selän taakse 28 sekuntia ennen kolmannen erän loppua, ja espoolaiset pääsivät juhlimaan täyttä pistepottia.

Ottelun kommentit: Oilers voitti jälleen maalin marginaalilla: ”Tämä oli meille todella hankala peli”

Ottelutilastot

Torstaina pelattiin myös naisten Salibandyliigaa, jossa SB-Pro kaatoi niin ikään viimeisillä hetkillä EräViikingit maalein 6–5.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Nonniin
19/10/2017
Siltanen peittosi Loisan mennen tullen!
Heh
19/10/2017
Haalarit päälle
Posi
19/10/2017
Tyylipisteitä ei jaeta, öljymiehet näyttivät kovuutensa lopussa.
Tärkein maali oli Oilerssin oma maali, sitä ilkuttiin jo ottelun aikana vaikka kyllä siellä molemmat joukueet teki hienoja maaleja.
Negatiivisuus on mukavempaa?
Heh
19/10/2017
Eihän siinä mitään negatiivista ollut.Hieno maali.Hauskaa oli.Sattuuhan noita.
Tasoerot
19/10/2017
Ei turhaa Kailiala huudellut, nyt on Raumallakin vedetty ne haalarit niskaan! Siitähän niissä huuteluissa olikin kyse! Tälläset pelit on juuri sitä mitä liiga tarvitsee. Hyvä ja viihdyttävä peli. Härköseltä odotan itse vielä paljon enemmän, potentiaalia on. Nyt Salballa on muuten ykkösketju, mikä vetää vertoja aika monelle jengille. Pystyvät hyvään pallolliseen peliin. Oilersin ssv-junnulla on kyllä vielä pitkä tie edessä todelliseen pärjäämiseen liigaympyröissä, potentiaali löytyy, toivottavasti saa jatkossakin vastuuta, vaikka ei ihan mennyt maaliin tänään. Liiga on vaan niin paljon kovempaa tasoltaan kuin junnupelit. Näitä pelejä lisää liigaan, niin eiköhän peruspatetkin löydä tietään katsomoihin.
Arto Kilponen
19/10/2017
Milloinkohan viimeksi Oilers-pelaaja on ollut pistepörssin kärjessä, edes jaetulla ykkössijalla? Entä espoolaisjoukkueiden pelaajien kaksoisjohto pistepörssissä?

Oilersin pelit ovat tällä kaudella olleet todella jänniä. Vain viime lauantain Koovee-peli ei mennyt yhden maalin erolla. Siksipä sarjataulukkokin näyttää vähän oudolta - Oilersilla vain yksi tehty enemmän kuin 10. sijalla olevalla Kooveella ja maaliero vain yhden parempi kuin sarjaysi Welhoilla (joka kuulemma on seinävarma putoaja tällä kaudella).

No, nyt sitten LASB vastaan seuraavaksi Esport Oilersin historian ensimmäisessä Cup-pelissä. Varmaan menee sekin maalin erolla.
Oisko
19/10/2017
108 aikoihin? Eli siis Hintikka, ennätysmies jonka ennätystä ei ihan heti rikota
Espoo kiittää
19/10/2017
kun Erän kasvatit ei saa vastuuta omassa kasvattajaseurassa
Arto Kilponen
19/10/2017
Joo Hintikka varmasti ollut silloin, mitä, 12 vuotta sitten, mutta luulisi senkin jälkeen jonkun käyneen pörssikärjessä.
Ai ei omat saa vastuuta
19/10/2017
Käypä kattoo tämän kauden jengi ja tuu sanoo uudestaan! Suunta on niin sanotusti oikeaan menossa. Vielä kun nuorempi Iiskola tulis veljen peesissä takasin kotiin!!
Espoo
20/10/2017
Kyllä öljymiesten peli on mennyt eteenpäin, varsinkin kakkosketjun peli on liigan parasta.
Herra Sukeltaja
20/10/2017
Mr. Markkola osaa kyllä sukeltamisen jalon taidon. Oli katsomosta katsottuna jopa naurettavan näköisiä sukelluksia muutama! Näistä vaan pitäisi tulla samallalailla jäähyjä kuin jääkiekossakin.
Arto Kilponen
20/10/2017
Joko tuomareista kaikki ovat täysin pihalla, tai sitten Oilers ei riko niin paljoa kuin ihmiset väittävät. Yksi peli nyt ehkä voi mennä surkeiden tuomareiden piikkiin, mutta tässä on nyt kohta neljäsosa runkosarjaa takana ja pilli ei oikein vieläkään soi Oilersia vastaan, niin ei tämä enää yksittäistapauksenakaan mene.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.