Pääsarjat palasivat ottelutauolta – ErVi kaatoi sarjanousijan

EräViikingit juhli keskiviikkona ÅIF:n kustannuksella. Kuva: Jarmo Koskela

Naisten Salibandyliigan EräViikingit ja ÅIF kohtasivat keskiviikkona ensimmäisessä Champions Cupin jälkeisessä pääsarjaottelussa Helsingissä. ErVi oli ottelussa parempi maalein 7-4.

Ottelun avauserä oli täysin maaliton, mutta toisessa erässä alkoi tapahtua. Kun erää oli pelattu kaksi minuuttia, niin ErVi oli kerennyt tekemään pelin avausmaalin, mutta ÅIF oli sen jälkeen siirtynyt 2-1-vierasjohtoon. ErVi käväisi erässä myös vielä kertaalleen johdossa, mutta kolmoserään mentiin lukemissa 3-3.

Taru Nordman, Milja Saarikoski ja Anna Yli-Kojola veivät kotijoukkueen kolmen maalin karkumatkalle kolmannessa erässä. ÅIF:n Bianca Boman kavensi vielä noin viisi minuuttia ennen loppua, mutta Saarikosken osuttua tyhjään verkkoon ajassa 58.45, ei vierailla ollut enää saumoja.

Kotijoukkueen pistenikkareita olivat 3+1 mättänyt Saarikoski sekä 1+3 taiteillut Yli-Kojola. EräViikingit on nyt neljäntenä naisten Salibandyliigassa. Viime keväänä sarjaan noussut ÅIF on toiseksi viimeisenä.