Liigat

PSS kiri liian myöhään – SB-Pro voittoon kärkipään kamppailussa

28.10.
2017
6 Kommenttia
2
Liigat

SB-Pro otti kotonaan arvokkaan voiton PSS:stä. Kuva: Esa Takalo

SB-Pro kohensi asemiaan naisten Salibandyliigassa kaatamalla lauantaina PSS:n. Voittolukemat kirjattiin SB-Prolle tasaisen kamppailun jälkeen 5–4.

Kotijoukkue SB-Pro avasi kamppailun räjähtävästi, kun se siirtyi jo 3–0-johtoon ajassa 17.21. Elina Hautojärven kavennus puoli minuuttia ennen erätaukoa toi vierailijat kuitenkin lähemmäs.

SB-Pro näytti menevän toisessa erässä menojaa, kun lukemat muuttuivat Heidi Lirkin laukomana jo 5–1:ksi. Sinnikäästi mukana taistellut PSS kiri kuitenkin vielä maalin päähän. Julia Turunen iski illan toisella maalillaan 5–4-tilanteen kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Siihen kuitenkin päättyi porvoolaisten nousu, ja se joutui kotimatkalle tyhjin käsin. SB-Pro sen sijaan nousi voitolla kahdeksaan pisteeseen ja sarjataulukon toiselle sijalle. PSS on tasapisteissä, mutta huonomman maalieron vuoksi sen sijoitus on neljäs.

Naisten Salibandyliiga:
Classic-TPS 10–4 Ottelutilastot
ÅIF-SSRA Ottelutilastot
Koovee-O2-Jyväskylä 13–0 Ottelutilastot
SB-Pro-PSS 5–4 Ottelutilastot

Lue myös:
Suomen mestari kaatoi OLS:n 1850 silmäparin edessä – Johansson liekeissä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Tytti
28/10/2017
Mahtavaa, että naisten pelistä on tehty uutinen mutta eikö voisi tehdä vaikka kierros yhteenveto missä lyhyesti käsiteltäisi kaikkia pelejä? Esimerikiksi C-TPS pelin Rantalan 5+2 tehot ansaitsisi maininnan (unohtamatta sitä, että kahteen peliin tullut tehot 12+2). Jotenkin uskoisin että tästä tehtäisi juttua jos kyseessä olisi miesten pelaaja...
fakta
29/10/2017
Tytti olet kohtalaisen oikeassa c:een peli jutuista kirjoittamiseen, mutta jos oma FAMILY ei ole kiinnostunut päivittään liiga naisten sivuja ( viimeinen uutinen Pöllänen Ruotsiin) niin tuskin sitä jaksaa kiinnostaa muitakaan tahoja. Juna kulkee muuta ei tapahdu.
joper
29/10/2017
Yllättävän vaikeuksissa on P ollut näissä tiukoissa peleissä, voitot kuitenkin.
Mitenkähän keväällä, kun nuorilla joukkueilla on vielä virtaa....
paimenpoika
30/10/2017
Turha murehtia missä kunnossa P on keväällä. Eiköhän nyt pidä Herra k huolen että käy samalla tavalla kuin joukkueessa T. Tosipelien alkaessa avainpelaajat on loukissa ja loput on ihan loppu kun on treenattu liian kovaa.
Lammas
30/10/2017
Olikohan Pron pelistä kuvia nähtävillä? Taisi muutamakin kameramies heilahtaa paikalla!
Puh, Pah
30/10/2017
Katsotaan mitä Velho saa aikaiseksi huippujoukkueen kanssa ;D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.