Ulkomaat

Ruotsin liigan mailahuitaisu eteni poliisille asti – yksityishenkilö teki rikosilmoituksen

04.10.
2017
9 Kommenttia
2
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan sunnuntaisessa Växjö-Pixbo-ottelussa sattunut välikohtaus on johtanut jatkotoimenpiteisiin. Pixbon Linus Henrikssonin maila Växjön Christophér Holméria naamaan ja varsinkin tietystä kuvakulmasta tilanne näytti varsin rajulta.

Ruotsin liigan kurinpito-osasto on määrännyt Henrikssonin toistaiseksi pelikieltoon, kunnes virallinen päätös pelikiellon suhteen on saatu aikaiseksi. Kurinpidon mukaan pelikielto on tässä tapauksessa hyvin todennäköinen.

Tapaus sai vielä vakavampia piirteitä, kun yksityishenkilö oli tehnyt jupakasta rikosilmoituksen. Mailanlyönti on nyt siis myös poliisin käsittelyssä.

Henriksson antoi aiheesta oman lausuntonsa julkisuuteen.

– Olen hyvin pahoillani tapahtuneesta. Koko tapaus oli hyvinkin epäonninen ja toivoisin, että tätä ei olisi tapahtunut. Olen keskustellut maanantaina aiheesta Christopherin kanssa, Henriksson sanoi.

Lisää aiheesta Innebandymagazinetissa.

Alkuperäinen kuvakulma:

Uudempi kuvakulma:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Heh
04/10/2017
Poliisi kun puuttuu asiaan niin anteeksi pyydellään.Tyypillistä.Vahinko.Just.Tuskin tulisi pelikieltoa jos olisi vahinko...Aivovammoja odotellessa....
Syy ja seuraus
04/10/2017
Holmér hakeutuu itse ensin tahallisesti Henrikssonin juoksulinjalle ja pysähtyy. Sen jälkeen tekee pienen taklausliikkeen Henrikssonia päin, joka itsessään on jo todella raukkamainen ja vaarallinen teko täydessä juoksussa ollutta Henrikssonia kohtaan. Mailan heilautus suutuspäissään taklatuksi tulemisen jälkeen kohti Holméria oli varmasti tahallinen, mutta tuskin tarkoitti sen osuvan päähän. Molemmille ottelu pelikieltoa tai ei kummallekkaan mitään ja kättelyt päälle.
Heh
04/10/2017
Jos pelaajat löisivät mailalla toisiaan kaksin käsin päähän aina kun juoksulinjat kohtaavat niin poliiseja pitäisi palkata lisää.Ns.sokea Reettakin näkee että päähän lyöty pelaaja pysäyttää juoksunsa ennen kontaktia.
Heh
04/10/2017
Pianhan se nähdään kumpi saa enemmän penalttia....
Siis
04/10/2017
Molemmat tekevät virheen.Jälkimmäinen on vain pahempi.
Juuri näin
04/10/2017
Mailalla päähän lyöminen raukkamaista, ihan sama mihin sillä oli tarkoitus lyödä. Mikään vahinko toi ei ole, eka kuvakulma näyttää että selkeä lyönti, turha selitellä.
Jeppe
04/10/2017
Ei se pysähtyminen juoksulinjalle ole virhe varsinkaan kun valkea paitaisella pelajalla on mahdollisuus reagoida. Valkopaitoinen pelaaja ehtisi ihan hyvin hiljentää tai osittain väistää hänelle tehdyn skreenin. Mitää taklausliikettä musta paitainen pelaaja ei tee.
Lapanen
04/10/2017
No kyllä se vaan on rike kun tekee tietoisen screenin pallottomalle pelaajalle. Syrjäsilmällä katsoo valkoisen sijainnin ja juoksulinjan. Osumistilanteessa musta vie vielä hieman lantiota taakse varmistaakseen hidastavan osuman. Aivan selkeä rike mustalta jonka jälkiseurauksena saa valkoisen mailasta. Valkoisen ei tosin olisi tarvinnut enää kaatumisen yhteydessä huitasta kostona takaisin. Valkoiselle pari peliä huilia ja mustalle toivotus "sait mitä tilasit. Älä valita".
Minäpahoitinmieleni
04/10/2017
Valkoinen vihanhallinta kurssille. Tuosta tilanteesta saa suuttua mut jos olet heti lyömässä niin se kyllä kertoo kaverin älykkyydestä jotain.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.