Ruotsin mestari nöyryytti turkulaisia Champions Cup -välierässä

Oranssipaitainen IKSU tyrmäsi TPS:n täysin. Kuva: Juha Käenmäki.

Oranssipaitainen IKSU oli suvereeni TPS:aa vastaan. Kuva: Juha Käenmäki.

Hallitseva Ruotsin mestari IKSU murskasi Turun Palloseuran Champions Cupin välierässä lukemin 15-1.

IKSU oli heti ottelun alusta lähtien selkeästi turkulaisia edellä. Ensimmäisen kerran helähti TPS-vahti Noora Vuorelan selän takana ajassa 2:06 ja ensimmäiselle tauolle lähdettäessä Uumajan ylpeys johti jo 7-0.

Toisessa erässä mentiin maaleitta pitkälti erän puolivälin yli, mutta jälkimmäinen puolisko oli jälleen TPS:n kannalta synkkä. IKSU takoi neljä maalia ja johti toisella erätauolla lukemin 11-0.

Viimeisessä erässä ruotsalaiset jatkoivat tasaisen tuhoisaa tahtiaan kaunistellen lukemia edukseen entisestään. Päätöserässä IKSU osui neljään otteeseen. TPS sai kuparisensa rikki kaksi ja puoli minuuttia ennen loppua, kun Jenna Saario maalasi ylivoimalla. IKSU saa vastaansa huomenna turnauksen finaalissa voittajan toisesta välieräottelusta Classic-UHC Dietlikon.