Liigat

SPV-kiituri pelasi Champions Cupissa katkenneella eturistisiteellä – kausi ohi

09.10.
2017
3 Kommenttia
1
Liigat

Jukka-Pekka Pelto-Arvon (vas.) kausi on ohi. Kuva: Juha Käenmäki

SPV:n vikkelä ja kovakuntoinen laituri Jukka-Pekka Pelto-Arvo pelasi viikonlopun Champions Cupissa loukkaantuneena. Pelto-Arvon oikeasta polvesta repesi kierukka ja katkesi eturistiside pari viikkoa sitten SalBaa vastaan pelatussa liigaottelussa.

Pelto-Arvo esiintyi turnauksessa vahvan polvituen avulla. Vielä viikkoa aiemmin arvioitiin, että miestä ei nähdä askissa Seinäjoella.

– Sehän se vitsi on, että jos multa ottaa liikkeen pois, ei paljoa jää. Vasemmalla jalalla piti yrittää tehdä nopeat käännökset, mutta kyllähän siinä aina muutaman askeleen jäi. Yritin vain pelata niin pitkään, ennen kuin sanotaan, että tule pois sieltä.

– Loukkaantumiset kuuluvat urheiluun, ja lepo voi tehdä ihan hyvääkin. Olen juossut yli 10 vuotta arkipäivät ja viikonloput pallon perässä, ja jollain tapaa tällaisessa pakotetussa levossa voi nähdä jotain positiivistakin, Pelto-Arvo sanaili Salibandyliiton haastattelussa.

Hyökkääjän polvi leikataan tulevana torstaina ja tämän hetken tiedon mukaan toipuminen kestää koko loppukauden ajan. SPV:n Champions Cup -taival päättyi välierätappioon Falunia vastaan. Salibandyliigassa joukkue esiintyy seuraavan kerran 15.10, jolloin TPS saapuu Seinäjoelle.

Pelto-Arvo kertoi vammastaan tarkemmin SPV:n omalla videolla:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Junnu#8
09/10/2017
Spevelle paha menetys kolmoskenttään. Juokseva rakkikoira. Vastustajalle inhottava pelaaja. Karvaa ja raastaa. Hoitaisiko Petro Rautio Pelto-Arvon stunttauksen?
Juups
09/10/2017
Todellakin nyt Petro Rautiolla on mahdollisuus saada isompi rooli Spevessä. Toki Jukkiksen roolikin on ollut aika näkymätön. Hankkio mättää liigassa maaleja ykkösen oikeassa laidassa ja Kiviranta vääntää kolmosen laidassa tehoja pois vastustajan hyökkäyskalustolta. Pelto-Arvo kyllä juoksee maratonin pelissä kärkikarvaajana, mutta Koski vie 2-ketjun näkyvämmin pelaajan roolin.
ROOSTER
09/10/2017
Eipä taida olla Jethro Rautiosta Pelto-Arvon paikkaajaksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.