Divarit

Steelersille viides perättäinen tappio – katso perjantain salibandytulokset

20.10.
2017
24 Kommenttia
4
Divarit

Samuli Salomaa oli vireessä Steelersiä vastaan. Arkistokuva: Esa Takalo

Hämeenlinnan Steelers isännöi perjantaina Tampereen Kooveeta miesten Salibandyliigassa. Vierasjoukkue aiheutti Steelersille jo kauden viidennen perättäisen tappion maalein 7-4.

Koovee otti johtoaseman ensimmäisessä erässä ja kolmanteen erään lähdettäessä tilanne oli 5-2 Tamperelaisille. Viimeinen erä päättyi tasan, joten Koovee nappasi pelistä kauden toisen voittonsa ja Steelersille tappio oli viides putkeen.

Kooveen ykköskenttä oli jälleen hyvässä iskussa. Samuli Salomaa tehtaili pisteet 2+2 ja Perttu Koljonen komppasi tehoin 2+1.

Koovee nousi voitolla liigan seitsemännelle sijalle. Steelers on voittanut tähän mennessä yhden ottelun ja majailee liigan jumbosijalla.

Miesten Salibandyliiga:
Indians-TPS 5-4 rl. Ottelutilastot
Steelers-Koovee 4-7 Ottelutilastot

Naisten Salibandyliiga:
Classic-NST 13-0 Ottelutilastot (Nina Rantala 7+0)

Miesten Divari:
ÅIF-EV Akatemia 5-8 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hämehoi
20/10/2017
Eipä tuonut paljon hypetetty megyazai mitään lisää steelerssin pelaamiseen. Muutenkin Steelers ajelehtii todella syvissä vesissä tällä hetkellä.
T:re
20/10/2017
Lastikka ja Steelers divari kamaa nähty on.
Arto Kilponen
20/10/2017
Steelersillä on kova kamppailu siitä, että onko maaliero enemmän pakkasella kuin muilla yhteensä. Tiukkaa tekee, muilla -42, Hämeenlinnan pojilla -30.

Montako paria Otahallissa ampui rankkareita? Kisa kesti tyyliin 40 minuuttia.
Junnu#8
20/10/2017
Jos ei radikaalisti homma muutu. Niin D1vari kutsuu! Kooveen ykkönen sahaili hienosti Steelersin puolustuksen. Pakko loppuun sanoa. Perttu on se kova!
Minäpahoitinmieleni
20/10/2017
Steelerssiä huudeltiin pudotuspeleihin ennen kauden alkua. No onhan se viel mahdollista. Mutta myös jotkut huuteli että nyt testataan mihin myös valmennuksesta on kun viime vuonna meni niin hyvin ja tänä vuonna pitäisi olla myös parempi joukkue. Tällä hetkellä näyttää kyllä siltä että Sihvonen tekee jonkinlaista historiaa valmentamalla Hämeenlinnan kaksi kertaa divariin :D no ehkä joulutauko muuttaa asioita sitten joskus..
Ruostumaton Teräsrotta
20/10/2017
Otahallissa rankkareita ampui kolme paria.
Hämeestä
20/10/2017
Ei tuonnut paljoa. siinä kentässä mitkä olivat pelillä Aarnio ja Megyaszai. Pakit ja sentteri eivät saaneet palloa yli puolekentän tomitettua. Tuloshan oli Steelerssimäinen nyt ei penkitetty vasentalaitaa vaan oikea. Kolmosella taisi mennä kolme omiin ja keiden virheistä ne tietenkin jatkoivat. taisi siinä olla kolme pelaajaa mitkä otettiin yhdeksi vaihdoksi kaksi muuta takasin paitsi Nurminen hänellähän kulkee.

Ykköskenttän Sentteri häviää lähes kaikki kaksinkamppailut. Ilmeisesti saa siinä pelailla ,kun on Johanssonin kanssa palaillut monta vuotta . Jonaesson pyörähtellee ei tee normaaleja ratkaisuja muutama kiva harhautus ja sen jälkeen pallon menetys ja kävelyä. Ykköskentässä pelillä tänään Johansson ja Grönfors

Kakkoskenttä Sopiiko Hätönen oikeasti Lastikan ja Siprosen väliin ja sihen vielä oikeapakki juoksentelee ympyrää hyökäyspäädyssä jonkun paikatessa häntä koko ajan . Ilmeisesti luulen , että pakin pääsääntöinen tehtävä on olla joka hyökkäyksessä vastustajan maalilla. Pelillä tänään Sipronen Hätönen ja Lastikka ei vaan löydä toisiaan.

Järvinen ok maalilla. kentälliselti ei vaan tule apuja

Valmennus - 10 tänään. Oikeasti voisiko sinne kentälle katsoa mitä siellä tapahtuu kuka tekee ja mitä tekee tai on tekemättä. Jos kerran pelaatte "pelikirjalla " se vaatii kaikkien 5 pelaajan sitä noudattamista muuten se on paluu Steelers divari sählyyn. Vai onko keillä pelaajilla on omat sponsorit niitä ei voi penkittää ? Tietääkseni teillä on mahdollisuus katsella peli jälkikäteen nauhalta jos se on liian nopeaa katsokaan hidastuksina . Jollei vielä silläkään aukea niin sitten on valmennuksen vaihto edessä.
Katsoja
20/10/2017
Vähän sellainen olo oli alkukaudesta Josban peliä katsoessa, että tämä Steelersin yksi valmentajista olisi vähän kiinnostunut ollut. En tiennyt silloin että Steelersin tilanne tämä. Ehkä muuten olisin ottanut selvää olisiko pelipaikkaa ollut tarjolla ja minusta apua heille.
Tarkkailija
20/10/2017
En nähnyt peliä, eikä suurin osa huutelijoista äidinkielen opettajaa...

Mutta lopetetaan positiiviseen: Salomaalla kulkee - ja syystä (se ottaa treenin tosissaan)!
JANIINPÄ
20/10/2017
Eipä suotta käy Kooveen poijjaat Poltteella hikoilemassa :)
Hyvä Arto!
20/10/2017
Taidat olla sittenkin sisimmältäsi Indiansin kannattaja, kun joukkueesta pitää kommentoida sama asia useampaan ketjuun. Et malta millään odottaa rankkarikilpailun tuloksia, kun malttamattomana murehdit tämän päivän kisan kestoa.
Hämeenlinnasta
20/10/2017
Hienosti kulkee valmennus saanut kolme kenttää kasaan. Yksikään ei tomi. Pelaajien itseluottamus nolla. Ennustin ennen kauden alkua kuuden sakkiin; en enään. Putoaminen lähellä, jos osalla pelaajista on vakipaikka joukkueessa ja lupa tehdä mitä vaan.
Aito fani
20/10/2017
Aina huudellaan vaan Steelersistä ja kuka pelaa ja kuka ei. Milloin on valmennus reagoinut väärin ja ainakin viisikot ovat väärin jos kaverit ei ole kentällä. "Fanit" provosoi ja puukottaa omaa joukkuettaan yleisellä palstalla. Ehkä Steelerskin yrittää tuolla kentällä ja valmennuksessa, joskus urheilussa on vain vaikeaa. Mutta koskaan syy ei tietenkään ole siinä että vastustajakin yrittää. Koovee voitti tehokkaamman viimeistelyn ja ykköskenttänsä turvin. Salomaa oli todella pirteä.

Kannatin ottelussa Kooveeta ja en ole seurannut Steelersiä mutta tämä keskustelun taso lähentelee surkuhupaisaa ja naurettavaa "tietäjien" toimesta. Hienoa Koovee ja tsemppiä Steelers.
Arto Kilponen
20/10/2017
En minä ole joukkueita kommentoinut vaan rankkarikisaa, varsinkin tulosseurantaa siihen liittyen. Kiinnittäkää huomio seuraaviin asioihin
1) Ottelun stream (tämä on minusta ihan ymmärrettävää miksi on mitä on).
2) Joukkueiden epävirallinen liveseuranta ottelusta (Twitter - varsinkin #salibandy, Facebook, kotisivut).
3) Kotijoukkueen virallinen liveseuranta ts. pöytäkirjat ja tulospalvelu (katsokaa varsinkin pöytäkirjasta lopputulos, päättymishetki, tiedot jatkoajasta ja RL-kisasta).

Mitkä noista kohdista ovat sellaisia, jotka teidän mielestänne antavat hyvän, ajantasaisen ja liigatasolle sopivan kuvan ottelun ratkaisun seurannasta? Ja siis puhutaan tietysti siitä kun ottelu on ratkennut/ratkeamassa eikä todellakaan siitä, mitä tapahtuu tyyliin tunti pelin jälkeen.
Huhhuh
21/10/2017
Kaarlo Mahlberg, salibandyhistorian puukätisin ja huonoin pelaaja. Lopettaisi jo ku ei pää eikä kädet kestä. #nähtyjo
Yläkatsomosta
21/10/2017
On se ihanaa tää paskakannun tyhjentämisen tarve joka nyt saadaan steelersin nimissä. Oikein niiinku tuntuu että kausi pelastettu kun löytyy se johon asiantuntijalausuntolönnrotien sanainen arkku aukeaa. Ei kun häntä pystyyn Steelers ! Näyttäkää se mikä teissä on. Se haluamisen tahto ja meininki.
Katsoja
21/10/2017
Kyllä Steelersista sain sen kuvan että organisaatio kunnossa, jos valmentajilla mahdollisuus pelaajista olla kiinnostunut hankkimaan. Ruokosen kanssa kun silloin se jutteli avainpelaajien esityksiin ei ollut tyytyväinen eli pelaajissa nyt jotain hämminkiä varmaan. Esim. vaikka Josbassa ja Ruokosessa en aistinut samaa että tarjolla sieltä olisi pelipaikkaa eli Steelers tämän vertailun voitti.
Sokea
21/10/2017
Ei voi kuin nauraa Hämeenlinnan heinähatuille. Kaikki kura vaan valmentajien niskaan, vaikka pelaajat pelaavat järjestään kuin kakkosdivarissa.
Katsoja2
21/10/2017
Katsoja mistä päin oot kotoisin alunperin? Tuutko Baltiasta?
haha
21/10/2017
Sokea: eli kun joukkue menestyy valmentaja on tehnyt hyvää työtä ja ansaitsee kiitoksen ja ylistyksen mutta kun joukkue ei menesty niin pelaajat pelaa :D
Nolot huutelee
21/10/2017
Eiköhän se steelersin kurssi käänny vielä. Ei vielä hätää yhtään! Nyt jätkät pää pystyyn ja voittoa kotiin! Kyllä se työ palkitaan!!
Kilpaveljet
21/10/2017
Salomaa pisrepörssin kärkeen!
Arto Kilponen
21/10/2017
Jos olisi pitänyt veikata ennen kauden alkua pistepörssin top-5 tässä n. neljäsosarunkosarjan jälkeen, niin en olisi nimennyt sinne Salomaa-Iiskola-Holopainen-Manninen-Rautiainen viisikkoa. Manninen näistä ainoa jota olisin ehkä voinut kuvitella tuonne. Eivät nämä muutkaan huonoja pelaajia, eivät tietenkään, mutta että top-5 pistepörssissä? Ja tämä on nimenomaan hieno asia, että näistä vähän heikommista (jos rajaksi laitetaan vaikka viime kauden välieräjoukkueet) seuroista tulee tämän tason pelaajia. Tekee ilman muuta tasaisemmaksi sarjaa, kun kaikki huiput eivät pelaa Classicissa, SPV:ssä, LASBissa tai Happeessa.
Katsoja
21/10/2017
Juha Kivilehdolla 6 peliä ja 0+1 Ruotsissa ja Nico Salolla oli 0+3 jos halutaan vertailua länsinaapuriin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.