Liigat

TPS jatkoaikavoittoon Turussa – KrP:n vahva vire sai jatkoa

12.10.
2017
30 Kommenttia
4
Liigat

Sami Saarinen iski voittomaalin torstaina Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Koovee väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan pisteistä Turussa. TPS veti ottelusta pidemmän korren maalein 4-3, kun Sami Saarisen iski pallon vieraiden verkkoon jatkoajalla ajassa 61.07.

TPS meni ottelussa ensimmäisessä erässä johtoon Jaakko Hautamäen maalilla, mutta Koovee tuli tasoihin muutamaa miinuuttia myöhemmin Roni Tuomelan osumalla. TPS iski ottelun puolivälin jälkeen kahdesti ylivoimalla, kun Jani Hyytiäinen ja Juho Sorri löysivät väylän Koovee-verkkoon.

Viimeisellä kympillä Kooveen Samuli Segerman ja Riku Reunamäki toivat tamperelaiset tasoihin, mutta TPS oli etevämpi jatkoajalla. Turkulaisten tehopelaajia olivat Hyytiäinen (1+1) ja Joonas Koskinen (0+2).

TPS:lle voitto oli toinen perättäinen ja ryhmä on viiden pisteen voimin sarjan seitsemäntenä. Koovee sai jatkoaikatappiosta yhden pisteen ja on neljän pisteen turvin sarjan kahdeksantena.

Tampereen Raholassa miteltiin torstain toinen Salibandyliigan kamppailu Nokian KrP:n ja Hämeenlinnan Steelersin välillä. KrP otti kauden neljännen voittonsa maalein 11-5 ja nousi sarjakakkoseksi.

Kotijoukkue sai peliin vahvan startin ja ensimmäiselle erätauolle mentiin KrP:n 3-1-johdossa. Ottelun puoliväliin mennessä nokialaisnippu johti jo 6-1 ja Steelers oli ehtinyt vaihtamaan maalivahtinsa Tomi Aaltosesta Pasi Järviseen. Steelers iski kuitenkin vielä kaksi kavennusmaalia toisessa erässä.

Kolmannessa erässä Steelers oli parhaimmillaan kolmen maalin päässä tilanteissa 7-4 ja 8-5, mutta sen lähemmäksi se ei päässyt. Viime minuuttien jäähyily kostautui vielä siten, että KrP latoi taululle 11-5-lukemat.

Kotijoukkueella oli ottelussa useampi onnistuja pisteiden valossa. Henri Johansson (1+3), Valtteri Viitakoski (3+0), Jere Oksanen (2+1), Matti Koskela (2+1), Joni Henttonen (1+2) ja Aleksi Peltola (0+3) ansaitsevat maininnan. Steelersin Samuli Grönfors syötti kolme maalia.

Siinä missä KrP on voittanut kolme viimeistä peliään ja on toisena, on Steelers hävinnyt neljä viimeistä peliään selkein lukemin ollen sarjan jumbosijalla tällä hetkellä.

Torstain salibandytulokset:
TPS-Koovee 4-3 ja. Ottelutilastot
Nokian KrP-Steelers 11-5 Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hyvin menee
12/10/2017
Tomi aaltosella 8 torjuntaa 5 päästettyä maalia ja kaiken lisäksi kaksi otettua jäähyä. Hyvin menee
Lers
12/10/2017
Hyvä steelers. Hyvin näyttää menevän
Junnu#8
12/10/2017
Kylläpä Steelers pelaa huonosti! Meno jatkuu näin. Niin ei Hämeenlinnassa pelata ensikaudella liigasalibandya. Mutta työhaalarit päälle. Mielellään tuolla Elenialla kävisi liigapelin pyörimässä. Yksi Suomen parhaita sisäliikunta halleja kuitenkin.
#51
12/10/2017
Kyllä Lastikka oli tyhmä kun siirtyi Steelersiin. Olisi ollut isoa roolia Tarjolla Wilerissä, joka lukeutuu maailman kärkiseuriin, ei näyttänyt kelpaavan..:DDDD
Maalivahtiomgelma(ko)?
12/10/2017
Steelers ottanut kauden alkuun keskimäärin 9,8 maalia/peli omiin, veskaria vaihdellaan jatkuvasti, mihin on kadonnut se monen ennen kautta kehuma "varma" maalivahtikaksikko? Johtava vanha konkari Hätönenkin palasi tänään rosteriin, tuloksena 0+0 ja -4, KRP:n tehdessä "vain" 6 maalia tasakentällisin, ei vakuuta. Jotain pitäis tehä?
Huvittavaa
12/10/2017
kun aloin miettiä Pasi Järvisen edelliskausia. Lähti SalBasta Lasbiin "menestymään" ja seuraavaksi lasbista Steelersiin, jolla näyttää nyt menevän todella huonosti :D
Hämeenlinnasta
12/10/2017
Nurminen -12 , Kulmala -11 , Lastikka -10, Jonaeson -10 . Kahdeksan miestä tehnyt pisteitä ja jäähyllä ollut 13 miestä. Valmennuksen luottomiehistä vain Lastikka ilman jäähyä.

Keskushyökkääjät tehneet tuhoaan taitaa olla kaikilla 0+0
Saanko arvata seuraavaan peliin penkitetään Antti Aarnio . Pelasi sen verran virheettömästi ja yriteliäästi , että valmennus varmaan penkittää hänet .

Kannattasikohan nyt oikeasti valmennuksen peluuttaa miehiä jotka haluavat pelata Eivätkä tee virheitä liukuhinalla.
Sihvonen peluuta niitä penkitettyjä "junnuja" äläkä aina pyytele anteeksi näiden luottomiesten tupelluksia.
Salibandy
12/10/2017
Mikä on Metsälällä ja Megyazailla kun eivät pelaa?
Hämeenlinnasta
12/10/2017
Metsälä on sairastuvalla ei tietoa mikä on . Megyaszai istuu valmennuksen koirankopissa en tiedä miksi . Viime pelissä pelasi kaksi erää ja taisi olla joukkueen ainoita virheettömän pelin pelanneita siinä.
Hml
12/10/2017
Megyaszai ei ainakaan kotipeleissä voi pelata, kun ei steelersin kuuluttaja osaa lausua sen nimeä, jos sattuis tehoille, ainakin viimekaudella joka kerta ihan erilailla kuulutti :)
Hämeenlinnasta
12/10/2017
HML nythän se selvisi miksi istuu koirankopissa :D Kuuntelin kyllä ihan samaa viimekaudella. Varmaan siksi annettu valmennukselle määräys olla peluuttamatta muuten en ymmärrä .
Junnu#8
12/10/2017
Hyvää pohdintaa #51. Olisi kyllä Lastikan kannattanut jatkaa Wilerissä. Vaihtoehtoina Wiler tai Steelers. Ei paljon tarvitsisi miettiä seuravalintaa. No onhan se kiva ajella Steelersin sponsoriautolla. Missä on oma nimi:D
Hups
12/10/2017
Eihän sillä autolla kohta enää kehtaa ajella mikäli pelit jatkuu samaa tahtia..
Totuus
12/10/2017
Megazai on kieltäytynyt treenaamasta ja pelaamasta ennen kuin saa oman nimen Elenian seinään.
Jussi
13/10/2017
MEGAZONEEEEEEE
Peliraportti
13/10/2017
Joel Siltalan raportista paistaa liian selvästi, että Pääkallon porukasta kukaan ei ollut vaivautunut paikalle. Ainakin juttu tuntuu siltä, että se olisi tehty vain pikaisesti ottelupöytäkirjasta.
Toivon enemmän analyyttistä otetta kirjoitteluun.
analysoija
13/10/2017
Megasai on intissä kiinni kuulemma. Siksi pois koksusta.
Hämeestä
13/10/2017
Eikös se kuitenkin ole ollut penkillä istumassa muutamassa ottelussa. Edellisessä kotipelissä pelas ihan ok muutaman erän. Tietääkseni myös Niemi ja Grönfors ovat samassa paikassa intissä.
Hämeestä
13/10/2017
Luin tuossa pääkallon ennakkoa juuri siellä sanottiin näin" hyökkääjistöstä löytyy Iiro Nurmisen, Nico Jonaesonin, Daniel Megyaszain ja Siprosen kaltaisia taitopelaajia,"
Kaksi ensimmäistä 5vs5 pelit aivan penkin alle . Kolmas ei näköjään mahdu kuin koirankoppiin, Sipronen nyt hyökkäyssuuntaan ollut pirteä. Pitäisiköhän valmennuksen herätä vai onko pelaajat olleet heidän mielestään luottamuksen arvoisia.
Ei tomi 5vs5 ei toimi puolustus ei toimi alivoima ei toimi ylivoima.
Arto Kilponen
13/10/2017
Noh, muistetaan nyt kuitenkin, että Steelers tekee todennäköisesti eniten maaleja tämän kauden runkosarjassa.
Laiskat toimittajat
13/10/2017
No ehkä siitä paistaa läpi, että kukaan ei "vaivautunut" paikalle.

Ehkä on myös aika outoa olettaa, että näin pienellä porukalla pyöritettävän verkkojulkaisun toimittajat käyvät joka ikisessä pelissä. On nillä varmaan jotain muutakin elämää. Asia olisi eri, jos tästä pitäisi maksaa jotain.
Jep
13/10/2017
Juuri näin se menee! Hyvä että joku taho tekee juttuja, ettei tarvii joka seuran sivuille mennä. Mutta turha sählyn nykyresursseilla olettaa joka matsista mitään syväanalyysejä. Jos niitä kiinnostaa tehdä, niin eiku yhteyttä toimitukseen, apu kelvannee
Peace out
13/10/2017
Hämeenlinnassa rauha ny. Neljä peliä pelattu.
Luulitte ilmeisesti, että sitä vaan tuosta tullaan divarista liigaa dominoimaan. Työhaalareita päälle.
piss off
13/10/2017
Viisi peliä, joista neljä viimeistä pataan. Toki startti lienee edelleen parempi kuin viime kaudella.
Koppakuoriainen
13/10/2017
Trackers oli paras.
Arto Kilponen
13/10/2017
Minusta tämän uutisoinnin voisi hoitaa niin, että tehdään jotkut diilit joidenkin aktiivisten seuraajien kanssa ja näille vaikka soitettaisiin pelien jälkeen, jonka jälkeen olisi näkemys kummaltakin osapuolelta, että mitä siellä kävi. Esimerkiksi KrP:n kannattajat taitavat käydä aika monessa pelissä, niin siellä on todennäköisesti joku, joka voisi näistä ihan mielelläänkin kertoa näkemyksiä. Saadaanko tällä 100% kattavuus peleistä, en tiedä, mutta varmaan nykyistä parempi tilanne kuitenkin.
Espoo
13/10/2017
Vähän Varesta lainaten "Mikä helvetti teitä hämeenlinnalaisia (Vareksessa Pori) vaivaa?" Ihan sama mikä on jengin nimi RuRu, Trackers, Steelers niin samaa jäähyilyä vuodesta toiseen. Juomavedessä vika vai missä?
Minäpahoitinmieleni
13/10/2017
Peace out: nehän oli jo viime vuonna sarjassa? :D espoo: se on se ku ei pää kestä eikä ole sellaista tarvittavaa nöyryyttä tekemiseen. En tiedä missä vika. Valmentajiakin on kuulemma legioonan verran niin luulis että siellä osaisi joku puhua :D mut ei näköjään..
pelaajat pelaa
13/10/2017
MINÄPAHOITINMIELENI luulis et valmentajat puhuu pelaajille, mut olisko kuitenki pelaajilla myös jotain vastuuta jos homma ei toimi ? Pelaajat kuitenki ne maalit tekee ja ratkasut kentällä. Luulisi myös et jokane joukkue treenaa et ku puhutaa työhaalareista ni sehän on selvä. Kukaan ei puhu muusta ku jostai yhest pelaajast joka ei ole Steelersis pelannu riittävästi. Jäähyt ny on pelaajien tyhmyyttä.
Hämeenlinnasta
13/10/2017
Pelaajat pelaa varmaan valmennus puhuukin pelaajille. On pelaajilla lopullinen vastuu siitä mitä kentällä tehdään. Mutta valmennuksella on vastuu siitä keitä peluuttaa ja ottaa sellaiset pelaajat penkille tuppea puremaan keillä ei kulje eikä niitä jotka eivät ole niin"nimekkäitä" ja jotka ovat olleet kentällä joukkueen parhaimmistoa. Ei kysymys ole yhdestä pelaajasta vaan 3-4 jotka jo viime kaudella ovat näyttäneet pärjäävänsä liigassa.

Varmasti joukkue puhuu ja treenaa työhaalareista mutta se ei auta jos vain on se kolmosen vasenlaita joka vaihtuu vaikka hän pelaisi virheettömästi ja joukkueen muut 12-13 tekee solkenaan virheitä.
Jäähyt yleensä kertoo joukkueen kurittomuudesta ja nämä 13 jotka ovat ottaneet jäähyjä ovat juuri niitä joita ei edes penkitetä van se kolmosen vasenlaita.
Steelerssillä oli n 5 kentällistä liiga kelpoisia ei taida enään olla, kun osa on poistunut .

Valmennuksella oli ennen kauden alkua positiivinen ongelma nyt he ovat tehneet siitä negatiivisen, kun ei penkitetä suorituksien mukaan vaan nimen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.