Tymäkkä avaus – LASBin ensimmäinen podcast julki

Kuva: Mika Virtasen Twitter-tili

Kuva: Mika Virtasen Twitter-tili

Salibandyliigassa pelaava LASB ilmoitti muutama viikko sitten, että se julkaisee oman podcast-sarjansa. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään.

Mika Virtasen vieraina ovat salibandypersoona Toni Lötjönen sekä NST-valmentaja Perttu Kytöhonka. Kuten oheisesta aihelistasta voi päätellä, niin noin kahden tunnin shown aikana käydään läpi useampikin aihealue. Jaksoja on luvassa kaikkiaan 24 ja löydät ne aina iTunesista, Soundcloudista ja LASBin kotisivuilta.

Jakson aiheet:
1:13 Salibandyliigan viikkokatsaus+paljon pohdintaa joukkueista yms.
45:18 Onko salibandyn puheenaiheet vähissä? Entä onko liigan tuote kunnossa?
58:12 Mikko Kohonen ja Henri Johansson
1.07:45 Huomioiko salibandyliiga riittävästi pelaajien saavuttamia uran merkkipaaluja?
1.10:45 Lajin viihdearvo – onko 4vs4 peli salibandyn tulevaisuus?
1.17:35 Onko 12+2 rosteri avain lajin ammattimaistumiseen?
1.29:40 Pohdintaa Suomen Cupista
1.33:30 ennakko TPS-LASB
1.36:22 ennakko OLS-Classic
1.37:50 ennakko EräViikingit-OLS
1.38:45 ennakko Salba-Steelers
1.40:39 ennakko Welhot-Classic
1.42:04 ennakko Koovee-Nokian KrP
1.45:12 ennakko SPV-Indians
1.47:06 ennakko Happee-TPS
1.52:00 ennakko Oilers-LASB

12 comments

  1. Kyllä,kyllä! Ensimmäiset 40min kuunneltuna. Ja loput myöhemmin. Ei herkkua liigaa kerralla:D

  2. Hyvää ja monipuolista puhetta, asiallista ja syvästi analysoivaa! Jatkoon.

  3. Hyvää tarinaa. Kriittisempikin saisi olla liigan ja liiton päättäjiä kohtaan, saataisiin herätettyä keskustelua. Ottakaa vieraaksi vaikka liigan markkinoinnista vastaava..

  4. Juuri tällaista laji tarvitsee! Hyvä LASB ja kumppanit. Etenkin alun lajia isossa kuvassa tarkasteltava keskustelu mielenkiintoista kuultavaa.

    Eritoten keskustelu Kohonen vs Johanson sai miettimään että seurojen sekä liiton pitäisi ehdottomasti nostaa yksittäisiä pelaajia ja persoonia isommin esille. Kohosten ja kotilaisten kautta sitä mielenkiintoa saadaan lisää liigaan ja sen joukkueisiin.

  5. Tätä kun kuuntelee, niin 24 jaksoa kuulostaa kyllä todella hurjalta. Oletetaan nyt vaikka sellainen, että ei näitä nyt montaa viikossa tule, niin 23 viikon päästä ollaan sellaisessa päivämäärässä kuin 4.4.2018 (jos nyt en ihan väärin laskenut). Todella mielenkiintoista kuulla millainen settilista tähän löytyy, jos vaikka vaatimattomasti puhuttaisiin tunnista per lähetys.

    Toivotaan, että jatkuu tällä tasolla kuin nyt kuultiin. Loistava lisä skeneen!

  6. Tämä oli kyllä mielenkiintoista kuunneltavaa eikä ollenkaan liian pitkä. Vierailijat olivat mielenkiintoisia ja aiheet valittu hyvin.

  7. Erittäin tervetullut uutuus hyvällä otteella, suurkiitos tekijöille vaivannäöstä..

    Odotan mielenkiinnolla lisää.

  8. Iso peukku myös täältä. Sellainen kuulijapyyntö kuitenkin, että kun kerran 24 jaksoa tätä tuotetaan, niin löytyyhän näihin johonkin vieraaksi Kilposen Arto. Löytyyhän?!

  9. Ehdottomasti Kilponen myös sinne lähetyksiin.. Myös Youtubeen voisi laitella, näkisi vähän ilmeitä ja eleitä!! Toisi lisää väriä hahmoihin! Kun kerran persoonia halutaan esille!

    Ja vaikka liikutaan pienissä piireissä niin ehdottomasti enemmän eri näkemyksiä samaan aikaan studioon, vaikka twitterissä kytöhonka ja löde sanailevat oli se nyt aika kesyä 😉 Virtanen, lisää puita kaamiinaan! LÖYLYÄ LÖYLYÄ!