Liigat

Video: Ahon jatkoaikamaali siivitti Kooveen paikallispelin voittoon

30.10.
2017
6 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Esa Takalo

Koovee ja Nokian KrP mittelivät paremmuudesta sunnuntaina Tampereella. Salibandyliigan ja Suomen Cupin yhdistelmäottelu päättyi Kooveen 6-5-jatkoaikavoittoon.

Kooveen tehopelaajia olivat ykkösvitjan Samuli Salomaa (2+1) ja Riku Reunamäki (1+2). Voittomaalin iski Tuomas Aho ajassa 63.15.

Tamperelaisille voitto oli toinen perättäinen ja joukkue nousi sarjataulukon kahdeksanneksi. KrP sai tappiosta huolimatta yhden pisteen ja majailee sarjan kakkospallilla. Koovee eteni voiton myötä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Karvanoppa
30/10/2017
Täytyy melkein pelkästään hyvin tehdyn maalikoosteen takia käydä katsomassa Kooveelta peli. Hyvää duunia!
Kooveelainen
30/10/2017
Tervetuloa Karvanoppa AutoCenterille! Seuraava miesten kotipeli on keskiviikkona 8.11. klo 18.30 SalBaa vastaan. Seuraava naisten kotipeli on sunnuntaina 12.11. klo 18.30 KaPa-65:sta vastaan (Suomen Cup).
Propsit
30/10/2017
Kyllä tuo Kooveen mediatiimi ansaitsee täydet propsit.
JANIINPÄ
30/10/2017
Kooveellä muutama oikein nätti kolmen miehen hyökkäyskin, maaleja ei vaan niistä napsahtanut. Paikoista sitten tuli.
Uusi halli on kyllä ainakin ruudussa komian oloinen (paitsi pienet tilat laitojen ulkopuolella).
Pitänee käydä Valtteria ja Iljaa katsomassa kauden aikana, niin iloinen oli teeveematsi!

KrPn puolustus muuten osoittautui ainakin tässä pelissä aika kevyeksi. Ynnä muutama äijä on kyllä luistanut kesätreenit totaalisesti. Mutta aika hyvin menee noillakin, ja se on aina parempaan päin, molemmilta joukkueilta.
Lisää Propseja
30/10/2017
Kiitokset Kooveen mediatiimille myös täältä KrP:n leiristä. Ja mitä twitteriä seuraan, niin tämän matsin maalikooste oli sen mukaan julkaistu ennenkuin lehdistötilaisuus oli alkanut. Miten tuo edes on mahdollista?
Paavo
31/10/2017
Järjellistä kommentointia kaiken se epäasiallisuuden jälkeen mitä varsinkin viimeisen reilun viikon aikana on ollut tältä foorumilta luettavissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.