Video: Ahon jatkoaikamaali siivitti Kooveen paikallispelin voittoon

Kuva: Esa Takalo

Kuva: Esa Takalo

Koovee ja Nokian KrP mittelivät paremmuudesta sunnuntaina Tampereella. Salibandyliigan ja Suomen Cupin yhdistelmäottelu päättyi Kooveen 6-5-jatkoaikavoittoon.

Kooveen tehopelaajia olivat ykkösvitjan Samuli Salomaa (2+1) ja Riku Reunamäki (1+2). Voittomaalin iski Tuomas Aho ajassa 63.15.

Tamperelaisille voitto oli toinen perättäinen ja joukkue nousi sarjataulukon kahdeksanneksi. KrP sai tappiosta huolimatta yhden pisteen ja majailee sarjan kakkospallilla. Koovee eteni voiton myötä Suomen Cupin kuudennelle kierrokselle.

Esa Takalon ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

6 comments

  1. Täytyy melkein pelkästään hyvin tehdyn maalikoosteen takia käydä katsomassa Kooveelta peli. Hyvää duunia!

  2. Tervetuloa Karvanoppa AutoCenterille! Seuraava miesten kotipeli on keskiviikkona 8.11. klo 18.30 SalBaa vastaan. Seuraava naisten kotipeli on sunnuntaina 12.11. klo 18.30 KaPa-65:sta vastaan (Suomen Cup).

  3. Kooveellä muutama oikein nätti kolmen miehen hyökkäyskin, maaleja ei vaan niistä napsahtanut. Paikoista sitten tuli.
    Uusi halli on kyllä ainakin ruudussa komian oloinen (paitsi pienet tilat laitojen ulkopuolella).
    Pitänee käydä Valtteria ja Iljaa katsomassa kauden aikana, niin iloinen oli teeveematsi!

    KrPn puolustus muuten osoittautui ainakin tässä pelissä aika kevyeksi. Ynnä muutama äijä on kyllä luistanut kesätreenit totaalisesti. Mutta aika hyvin menee noillakin, ja se on aina parempaan päin, molemmilta joukkueilta.

  4. Kiitokset Kooveen mediatiimille myös täältä KrP:n leiristä. Ja mitä twitteriä seuraan, niin tämän matsin maalikooste oli sen mukaan julkaistu ennenkuin lehdistötilaisuus oli alkanut. Miten tuo edes on mahdollista?

  5. Järjellistä kommentointia kaiken se epäasiallisuuden jälkeen mitä varsinkin viimeisen reilun viikon aikana on ollut tältä foorumilta luettavissa.