Divarit

Video: ÅIF kaatoi Josban kotikentällään – Piippo 1+2

24.10.
2017
3 Kommenttia
2
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

ÅIF ja Josba mittelivät paremmuudesta sunnuntaina miesten Divarissa. ÅIF vei ottelusta voiton maalein 7-2.

Ottelun tehopelaaja oli 1+2 naulannut Mikko Piippo. ÅIF katkaisi voitolla kahden ottelun tappioputken ja on sarjan yhdeksäntenä. Josba hävisi viikonlopun molemmat pelinsä ja on sarjassa sijalla viisi.

Ottelutilastot

Lehdistötilaisuus:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
On se
24/10/2017
Nätisti +/- tilastoissa on Josban 1 kenttä miinuksella yli 10 maalia
Arvelin
28/10/2017
Josban kesällä hankkivan Nst:n tavoin Risto Töllikön kaltaisen puolustajan. Ehkä jotain sellaista joukkue tarvitsisi?
Arvelin
29/10/2017
Tietenkin tuli mieleen, että joukkueelle tärkeää omat juniorit ja jo kesällä sinne tuli Perttu Puska Helsingistä, aiemmin Ahokas Savonlinnasta ja Juho Väisänen Pieksämäeltä aikanaan. Aina vaara jos sitten uusi tulija vie paikan juniorilta. Onhan ilmeisesti B-juniori-ikäiset siellä myös mitä varmaan odotetaan. Eli kannattaako hankkia vahvistusta tässä tilanteessa? Tietenkin jos loukkaantumiset tuo tilaa tai jos pakeista vaikka Juho Väisänen tekisi tilaa tälläisessä mahdollisessa tilanteessa?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.