Video: Classic pyöritteli sveitsiläisvastustajan nurin – näin aukesi tie finaaliin

Kuva: Juha Käenmäki

Kuva: Juha Käenmäki

Tampereen Classicin naiset etenivät Champions Cupin finaaliin kaatamalla lauantaina sveitsiläisen UHC Dietlikonin maalein 5–1.

Classicin iski maaleja hyvien syöttöketjujen päätteeksi ja sai ajoittain rikottua vastustajan muodon näyttävästi.

Nina Rantala oli tamperelaisten kovin tehonainen lataamalla pisteet 2+1. Kaikki maalit ovat katsottavissa alla olevasta koosteesta.

Sunnuntaina finaalissa Classic kohtaa ruotsalaisen IKSUn. Ottelu alkaa Seinäjoki Areenalla kello 11.30.

Naisten finaaliottelu löytyy Pitkävedon pelilistalta. IKSU:n kerroin on 1,28, Classicin 5,50 ja tasapelille lukemaksi muodostuu 6,50. Pelaamaan pääseet täältä.

Finaali tulee olemaan varmasti melko tasainen, vaikka ruotsalaisjoukkue lähteekin otteluun ennakkosuosikkina. Kummallakaan ei ollut hankaluuksia välierissä ja IKSU oli omassa pelissään suorastaan ylivoimainen. Viime vuoden välierissä Classic vei voiton jatkoajalla ja yksittäisessä pelissä voi käydä miten vain. Huippupeliä voidaan odottaa, sillä molemmista joukkueista löytyy huipputason maajoukkueosaajia, vaikka ruotsalaisilla niitä onkin enemmän.

Pääkallo.fi:n maaliveikkaus: IKSU 4,5,6 – Classic 2,3,4

Tulosvetoon pääset täältä.

Vihjeosio toteutettu yhteistyössä Veikkauksen kanssa.

4 comments

  1. Kohta nähdään kuinka Ruotsin mestaria vastaan pärjää yhdellä ketjulla, sillä toisista on aika vähän apua. Varsinkin kun ykkönen pelasi eilen ihan turhaan alivoimatkin, kun olis huoletta voinu laittaa muita kokeileen kansainvälistä tasoa jatkoa ajatellen. Mutta surullista tässäkin et ei ajatella tulevaisuutta . Mut onnea finaaliin.

  2. En seuraa naisten pelejä! Mutta eiköhän IKSU pyyhi Classicilla lattiaa.

  3. Junnu#8 on taas herännyt katkerana. Mitä C on tehnyt sulle. Pahat puikot?

  4. Ei mitään. En vaan seuraa naisten pelejä. Classic on ihan hyvä joukkue. Ainakin miehissä:D