Liigat

Video: Classicille kuudes perättäinen voitto – Suomen mestari sarjakärjessä

31.10.
2017
1 Kommentti
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuopiolainen Welhot ja Tampereen Classic kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä Kuopiossa. Classic oli ottelussa parempi loppuluvuin 8-5.

Tamperelaisilla oli useampi kahden pisteen onnistuja. Eemeli Salin (2+0), Lassi Vänttinen (1+1), Miro Lehtinen (1+1) ja Sami Johansson (0+2) kartuttivat pistetilejään joukkueensa eniten. Welhojen Eetu Sorvali (2+0), Mika Rissanen (1+1) ja Juha Rautiainen (0+2) olivat kotijoukkueen pisteonnistujia.

Voitto oli jo kauden kuudes perättäinen Classicille ja Suomen mestari jatkaa sarjan kärjessä. Voiton myötä Classic nähdään myös Suomen Cupin kuudennella kierroksella. Welhot voitti kaksi edellistä peliään ja liiganousija on nyt yhdeksäntenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Minäpahoitinmieleni
31/10/2017
Hyvin on clasu saanut pidettyä tasonsa, vaikka sieltä on kovia pelaajia kylmänä ja osa parhaista lähti ennen kauden alkua.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.