Divarit

Video: Divarin pörssikärki hirmuiskussa – tällä kertaa kurituksen kohteena NST

23.10.
2017
2 Kommenttia
0
Divarit

Tero Saaristo operoi kolmen pistettä per peli -tahdilla. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa nappasi kotivoiton Lappeenrannan NST:stä miesten Divarissa lukemin 10-6.

NST oli läpi ottelun pallollisesti vahva ja tuloksellisesti tasaista oli aina kolmannen erän alkuun saakka. Kolmannessa erässä SB Vaasa onnistui karkaamaan neljän maalin johtoon, eikä NST siitä enää noussut.

SB Vaasan tehomiehinä häärivät tutut nimet, kun Tero Saaristo takoi tehot 3+1 ja Kevin Nylund komppasi pistein 2+2. Ketjun kolmantena lenkkinä nuori Petteri Hämäläinen merkkautti uransa ensimmäiset Divari-pisteet lukemin 1+1. Vieraiden tehokkain oli niin ikään totutusti hattutempun latonut Joonatan Kovanen.

Saaristo on melkoisessa iskussa, sillä hän on mättänyt pisteitä alkukaudella kolmen pisteen keskiarvolla. Eroa kakkosena olevaan seurakaveri Kari-Matti Viinamäkeen on viisi pistettä ja kolmantena keikkuvaan NST:n Kovaseen kuusi pistettä.

Ottelutilastot

Ari Honkosen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
jytkäle
24/10/2017
Saaristo 21 pistettä - Blue Fox 19 maalia.

Voisi puhua aika isosta menetyksestä.
jytkäleelle
24/10/2017
Oikeassa olet mutta Vaasan pelejä nähneenä, tuo koko kenttä toimii hiton hyvin, pakit tekee hyviä nousuja, peitetään, tehdään kovasti hommia pallollisena ja pallottomana. Lisäksi Vaasalla on kolme hyvää kentällistä, jotka pystyy ratkoon pelejä ja tietysti hyvä koutsi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.