Liigat

Video: Edes Welhojen ykköspyssyjen tehoilta ei riittänyt – EräViikingeille kauden kolmas voitto

03.10.
2017
3 Kommenttia
2
Liigat

Iiro Lankinen takoi mainiot tehot vanhassa kotihallissaan. Kuva: Juhani Järvenpää.

EräViikingit nappasi 8-6 -kotivoiton sarjanousija SB Welhoista miesten Salibandyliigassa.

Vaikka EräViikingit oli läpi ottelun askeleen edellä, onnistui Welhot punnertamaan kolmannessa erässä lähelle. Etenkin joukkueen johtohahmo Iiro Lankinen otti joukkuettaan reppuselkään takomalla ottelussa kolme maalia kolmen varsin kauniin laukauksen saattelemana. Lisäksi Lankinen antoi yhden maalisyötön. Myös Welhojen Juha Rautiainen osoitti jälleen kerran olevansa erittäin hyvä pelimies liigatasolle alustaen viisi kuopiolaisten maalia.

EräViikinkien tehokkaimmat olivat kahdesti osunut Miko Kailiala ja kaksi maalia syöttänyt Mika Majalahti. Voitto oli helsinkiläisille kauden kolmas.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Katsoja
03/10/2017
Pakko sanoa, että ei ollut Leschillä ihan paras päivä, vaikka otti toki useita hyviä torjuntoja esim puolittaisista läpiajoista. Pallo pomppi ErVille ja kruununa Lankisen epäonnistuminen lopun rankkarissa, mikä lopulta hyydytti kirin. Welhoilla hyvät mahkut säilyä sarjassa, jos ovat hereillä sen 60 minuuttia pelistä.
Kuha63
03/10/2017
EVn pakkia tönästään tossa welhojen 5-2 maalissa, onko toi rike sählyssä? Kätevästi päästiin 2-1 hyökkäykseen tolleen.
erotuomaritarkkailija
04/10/2017
eipä tuossa ollut mitään. ei vaan pullukka poika pystyssä pysy

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.