Ulkomaat

Video: EFC-turnauksen rankkarikisa ratkesi 24 yrityksen jälkeen

20.10.
2017
0 Kommenttia
2
Ulkomaat

Kuva: IFF

Naisten Euro Floorball Cupin ottelu latvialaisen FK Kekavan ja slovakialaisen Prusken välillä ratkesi vasta rangaistuslaukaisukilpailussa. Erikoista tapauksessa oli se, että ratkaisu nähtiin vasta 12:sta laukojaparin kohdalla.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi 2-2 ja sen jälkeen lauottiin rankkarit. Molemmilta valittiin viisi laukojaa ja tilanne oli noiden laukojien jälkeen 2-2. Tuon jälkeen tarvittiin seitsemän paria ennen kuin nähtiin Prusken voittomaali. Rankkarikisa meni siis slovakialaisille 3-2, samoin luvuin kuin koko ottelukin lopulta.

EFC on turnauksena tarkoitettu salibandyn pienemmille maille ja sen voittaja pääsee mukaan seuraavaan Champions Cupiin. Turnaus pelataan tänä vuonna Latviassa.

Maalikooste (huom. rankkarit eivät näy videolla):

Koko ottelu (video käynnistyy rankkarikisasta):

Tero Töyrylän Instagram-kuvasta näkyy hyvin laukojien määrä:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.