Liigat

Video: Hattutempun iskenyt Hyytiäinen TPS:n sankari – sooloili voittomaalin ajassa 58.40

27.10.
2017
6 Kommenttia
2
Liigat

Jani Hyytiäinen oli ratkaisevassa roolissa keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja LASB mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan saralla Turussa. TPS:n 95-vuotisjuhlaottelu päättyi turkulaisten 6-5-voittoon 1320 silmäparin edessä.

Turkulaisten sankari oli kolmesti osunut Jani Hyytiäinen, joka kiemurteli iskemään ottelun voittomaalin ajassa 58.40. Hyytiäinen vastasi myös TPS:n 5-5-tasoitusmaalista. Jaakko Hautamäki onnistui turkulaisten puolelta tehoin 1+2 ja LASBin Justus Kainulainen sekä Joonatan Surakka iskivät kaksi maalia mieheen.

TPS katkaisi kahden ottelun tappioputken ja on nyt liigan seitsemäntenä. LASB oli taasen voittanut kaksi edellistä kamppailuaan ja on nyt sijalla 11.

Anssi Koskisen ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Keijo
27/10/2017
Miks Tepsin koutsi kiroilee lehdistötilaisuudessa? Iso sakko! :)
Hox hox!!
27/10/2017
Salibandyliiton sivuilla lukee että Matti Korhosen 5-4 ylivoimamaaliin sai syötön Tuure Ailio. Maalikoosteesta kuitenkin selvästi näkee että syötön antoi Justus Kainulainen.
Tilastot
27/10/2017
Eihän noita tilastovirheitä tässä lajissa kannata ihmetellä. Enemmänkin sitä, että melkein jokainen uutisointi perustuu siihen, että se ja se teki niin ja niin paljon pisteitä. Nyt sentään Ailio on näköjään kentällä ja antaa kakkossyötön. Kun näitä tehopisteitäkin on niin vaikea saada oikein, niin voi vain kuvitella miten esim. +/- tilastoihin voi luottaa.
Pääkallo.fi
27/10/2017
Mitähän maalikoosteista pitäisi nostaa muita kuin maaleja, niiden syöttäjiä ja niiden tehtailijoita? Ehkä Joonatan Surakan hyvä vaihto tokassa erässä, joka ei kuitenkaan näy videolla. Jatketaan ihmettelyä.
Maalinteko
28/10/2017
Peli...
Gerbiili
28/10/2017
Tää Hyytiäinen on ihan sairas jätkä. Jätkähän jatkaa scorailua vuodesta toiseen ja sama meno jatkuu myös kentän ulkopuolella. Paikallisradio toimittaja Jamin mukaan Lyn/vegas akseli alkaa olemaan jo läpi pelattu. Kysymys kuuluukin: Onko kaverilla mitään rajoja?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.