Ulkomaat

Video: Helsingborg on aloittanut kauden vahvasti – Kohonen hyvässä vireessä

11.10.
2017
9 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan ”suomalaisjoukkue” FC Helsingborg on aloittanut kauden kolmella voitolla ja johtaa sarjaa. Sunnuntaina kaatui Eero Kososen edustama Växjö maalein 6-1.

Mika Kohonen oli hyvässä iskussa sunnuntaina ja maalasi kahdesti viime kauden hopeamitalistin verkkoon. Kohonen on ollut kolmessa ensimmäisessä pelissä joukkueen tehokkain suomalaispelaaja (2+1).

Puolustuksessa luutivat Juha Kivilehto (0+1), Nico Salo (0+1) ja Petri Hakonen (0+1) eivät ole juuri pisteillä juhlineet, mutta toisaalta Helsingborg on päästänyt kolmessa pelissä ainoastaan kahdeksan maalia ja se on selkeästi vähiten kaikista sarjan joukkueista.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Heh
11/10/2017
Jaa..ja eikös tämä ruotsin sarja ollutkin maailman kovin salibandysarja.Miten nestorit voivat pärjätä noin hyvin? Ähäkutti :-)
Olli Junttil
11/10/2017
Ruotsin sarjassa on vielä käytössä vanha cunnon viivapommi.
..
11/10/2017
Jaa Nicoko pelaa sielä pakkina?
Heh
11/10/2017
Kannattaa vedellä puolesta kentästä kun on noin hyvä lälly
Seuraaja
11/10/2017
Ikä tehnyt sen ja ehkä muutenkin, että mielestäni olen jo Mika Kohosta parempi n. maailman top 3 pelaaja.
Jep
11/10/2017
Salo pakkina melkoista tuhlausta! Suomen ykkössentteri.
pomo79
12/10/2017
Mika Kohonen näyttää suuruutensa ja laittaa kaikille epäilijöille jauhot suuhun. Hyvä Mika!!
´Seuraaja
13/10/2017
Antaa Mikan pelata puolestani eli en ota haastetta vastaan ja ainakaan itse pyri Mikan edelle. Eilen eräs tuttuni kertoi olleensa ikitietä katsomassa ja siitä minulle tuli mieleen että minulla ehkä päinvastainen salibandytie kuin esim. Mikalla eli siinä missä hän vain jatkaa pelaamista minulle jo joukkueen löytäminen vaikeaa. Eli taidan siis nyt lopettaa kun tämäkin kausi alkanut eikä joukkueesta tietoa. Joskus tämäkin päätös tehtävä vaikka tavoite oli toinen ja kyselyjä pelaamisesta tein eli entiseen valmentajaan olin yhteydessä, mutta ei vastauksia tullut.
#51
13/10/2017
´SEURAAJA minkä asteisissa psykooseissa oikein olet?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.