Video: Helsingborg on aloittanut kauden vahvasti – Kohonen hyvässä vireessä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsin Superliigan ”suomalaisjoukkue” FC Helsingborg on aloittanut kauden kolmella voitolla ja johtaa sarjaa. Sunnuntaina kaatui Eero Kososen edustama Växjö maalein 6-1.

Mika Kohonen oli hyvässä iskussa sunnuntaina ja maalasi kahdesti viime kauden hopeamitalistin verkkoon. Kohonen on ollut kolmessa ensimmäisessä pelissä joukkueen tehokkain suomalaispelaaja (2+1).

Puolustuksessa luutivat Juha Kivilehto (0+1), Nico Salo (0+1) ja Petri Hakonen (0+1) eivät ole juuri pisteillä juhlineet, mutta toisaalta Helsingborg on päästänyt kolmessa pelissä ainoastaan kahdeksan maalia ja se on selkeästi vähiten kaikista sarjan joukkueista.

9 comments

  1. Jaa..ja eikös tämä ruotsin sarja ollutkin maailman kovin salibandysarja.Miten nestorit voivat pärjätä noin hyvin? Ähäkutti 🙂

  2. Ruotsin sarjassa on vielä käytössä vanha cunnon viivapommi.

  3. Ikä tehnyt sen ja ehkä muutenkin, että mielestäni olen jo Mika Kohosta parempi n. maailman top 3 pelaaja.

  4. Mika Kohonen näyttää suuruutensa ja laittaa kaikille epäilijöille jauhot suuhun. Hyvä Mika!!

  5. Antaa Mikan pelata puolestani eli en ota haastetta vastaan ja ainakaan itse pyri Mikan edelle. Eilen eräs tuttuni kertoi olleensa ikitietä katsomassa ja siitä minulle tuli mieleen että minulla ehkä päinvastainen salibandytie kuin esim. Mikalla eli siinä missä hän vain jatkaa pelaamista minulle jo joukkueen löytäminen vaikeaa. Eli taidan siis nyt lopettaa kun tämäkin kausi alkanut eikä joukkueesta tietoa. Joskus tämäkin päätös tehtävä vaikka tavoite oli toinen ja kyselyjä pelaamisesta tein eli entiseen valmentajaan olin yhteydessä, mutta ei vastauksia tullut.