Ulkomaat

Video: Helsingborgille kauden neljäs voitto – Linköpingin Jokinen pistevireessä

18.10.
2017
0 Kommenttia
2
Ulkomaat

Nico Salo on esiintynyt Helsingborgissa pääosin puolustajana. Viiteen peliin on kertynyt tehopisteet 0+2. Kuva: Esa Jokinen

Linköping ja FC Helsingborg mittasivat toisiaan sunnuntaina Ruotsin Superliigassa. FC Helsingborg otti kauden neljännen voittonsa maalein 7-4.

Helsingborgin tehopelaaja oli peräti 4+1 mättänyt Jonathan Nilsson. Nilsson johtaa koko sarjan pistepörssiä tehoin 8+5. Helsingborgin Mika Kohonen ja Nico Salo keräsivät ottelusta yhdet syöttöpisteet mieheen.

Linköpingin Johannes Jokinen naulasi tehot 2+1 ottelussa ja on iskenyt pisteet 6+3 kuudessa pelissä. Jokinen on sarjan tehokkain suomalaispelaaja tällä hetkellä. Helsingborg on sarjan kakkosena ja Linköping majailee viidentenä.

Esa Jokisen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja
Asemapaikka: Helsinki
Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.