Liigat

Video: Indians pyöritteli Happeen kumoon – hattutempun naulannut Iiskola pörssikärkeen

15.10.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Jyväskylän Happee ja Westend Indians mittasivat toisiaan lauantaina miesten liigan merkeissä Jyväskylässä. Indians aiheutti Happeelle kauden avaustappion ja haki monien yllätykseksi vieraspisteet maalein 8-5.

Hienoja osumia tehtailleiden espoolaisten tehopelaajia olivat kauden ensimmäisen pelinsä pelannut Mikael Sievänen (2+2) sekä hattutempun iskeneet puolustaja Santeri Toropainen ja hyökkääjä Heikki Iiskola. Iiskola nousi samalla koko sarjan pistepörssin kärkeen tehoilla 8+6.

Happeen Petri Kauko sekä Jami Manninen tehtailivat pisteet 1+1 ja toiseksi mainittu on sarjan pörssikakkosena tehoin 5+9. Happeen komeimmasta osumasta vastasi puolustaja Jaska Kunelius, jonka laukaus upposi täysin vierasjoukkueen maalin yläkulmaan.

Happee on tällä hetkellä miesten liigan kakkostilalla. Indians katkaisi voitolla kahden pelin tappioputken ja on nyt taulukon seitsemäntenä.

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Asiaa tunteva
16/10/2017
Asiantunteva yleisö pelin jälkeen huutelee tuomarille. Aivan kuin kolmen maalin tappio olisi jotenkin tuomareiden aiheuttama. #kasetti
ROOSTER
16/10/2017
Tuomarit vihelsivät mielestäni ihan ok, mutta jäähyjen viheltämisessä mentiin pari kertaa metsään. Ukkosen saama jäähy oli heppoisin perustein annettu, kuten myös huudosta tullut jäähy Kouvoselle. Lisäksi Summaselle olisi pitänyt antaa sanktiota hänen tekemästään kuolevasta joutsenesta ja sen jälkeisestä naureskelusta. Indians pelasi kyllä terävästi ja Happee taas heikosti, eikä ottelu todellakaan kaatunut tuomarien työskentelyyn edellä mainituista seikoista huolimatta.
JKL
16/10/2017
Noin yleisesti ottaen Happeen takaiskumaaleissa toinen pakki laukkasi jostain kaukaa katsomaan verkossa lojuvaa pelivälinettä. Viimeisessä sen teki koko ketju :). Eipä noita tuomareita noiden hidastusten perusteella voi kauheasti mollata; jäikö jotain viheltämättä, on sitten toinen asia. Keltainen taisi käyttää paikkansa isolla prosentilla.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.