Liigat

Video: Kainulaiset vireessä Espoossa – veljessarjan vanhimmalta upea rystysyöttö

31.10.
2017
3 Kommenttia
3
Liigat

Roope Kainulaisen namupassi tavoitti Tino Nivalan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Miesten Salibandyliigassa LASB haki kaksi pistettä ja Suomen Cupin jatkopaikan Espoosta, kun se kaatoi Oilersin vieraissa lukemin 9-4.

LASB oli ottelussa tuloksellisesti edellä lähestulkoon koko ottelun, vaikka lehdistötilaisuuden kommenteissakin ilmeni, että Oilersilla oli pelillisesti hetkensä etenkin ensimmäisessä erässä. Vieraat lisäsivät eroa toisella kolmanneksella ja vaikka päätöserässä Oilers pääsi jo hätyyttelemään parin maalin päähän, kaivoi LASB vielä yhden vaihteen lisää ja karkasi lopulta selvään voittoon.

LASBin voiton takeena olivat etenkin Kainulaisen veljekset Justus takoi tehot 1+3, Rasmus pisteet 1+2 ja Roope 2+1. Jälkimmäisenä mainittu veljessarjan vanhin onnistui kenties illan hienoimmassa suorituksessa alustaessaan Tino Nivalan iskemän 4-1 -johtomaalin. Roope Kainulaisen taidokas rystysyöttö löytyy videolta ajasta 1:40.

Oilersin tehokkaimmat olivat tehoin 1+1 esiintyneet Casper Pftizner ja Markus Markkola. Tappio oli Oilersille vasta kauden ensimmäinen varsinaisella peliajalla. Sarjataulukossa joukkue on kolmantena.

Voitolla LASB nousi kahdeksanneksi ja saalisti samalla paikan Suomen Cupissa 16 parhaan joukkoon. Seuraavaksi cupissa LASB kohtaa kakkosdivarijoukkue Kirkkonummi Rangersin.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Fanboy
01/11/2017
Mieli lepää katsoessa Lammin #77 syöttötyöskentelyä ja pelinlukutaitoa. Huhujen mukaan herra omaa myös erittäin terävän lyöntilaukauksen, aika näyttää nähdäänkö tätä ”salaista-asetta” käytössä tällä kaudella!
Jaakko
01/11/2017
MAHTAVA tuuletus Justus Kainulainen!
Jaakko
01/11/2017
Ja helvetin hienoa peliä LASB, ainakin näin maalikoosteen perusteella. :) Tervetuloa Seinäjoelle...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.