Video: Koovee kauden avausvoittoon Lahdessa – viiden pisteen Salomaa illan päätähtenä

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Tamperelainen Koovee saapui lauantaina Lahden suurhalliin allaan kolme tappiota miesten Salibandyliigasta. Voittotili kuitenkin vihdoin aukesi, kun joukkue nappasi 3–6-voiton LASBista.

Kooveen sankari oli Samuli Salomaa, joka jakeli maukkaita syöttöjä joukkuetovereilleen maalipaikkoihin. Salomaa kirjautti lopulta tehopisteet 2+3 pöytäkirjaan.

LASBin alkukausi on ollut vaikea, ja sillä on neljän ottelun jälkeen kasassa ainoastaan kaksi pistettä.

Ottelutilastot

Maalikooste ja lehdistötilaisuus:

10 comments

  1. That Salomaa guy is a future star in the making…what a beautiful backhand!

  2. LASB on toistaiseksi hävinnyt kaikki ne pelit, joissa vastustaja on onnistunut edes kerran maalinteossa.

  3. LASB on toistaiseksi ainoa vastustajan nollannut joukkue. Jännä nähdä pystyykö joku muu joukkue samaan.

  4. Veikkaan, että tällä kaudella nähdään kaksi nollapeliä lisää.

  5. Variksenpoikien peli-ilo kateissa. Pitäisikö poikasia ruokkia positiivisuudella, kannustuksella ja selkeillä ohjeilla pelin aikana? Vaiko päästää jokunen lentoon?

  6. ESS-uutinen: Varis haluaa parempaa pallollista pelaamista. Kolmannessa erässä istuttaa penkille nuoret miehet, jotka ovat molemmat pelanneet pallollista/sentterinä junnuissa muistaakseni lähes 10 vuotta. Pitääkö pyörä/peli keksiä joka vuosi uudestaan.

  7. Ihan sama ongelma Oilersissa koko pestin ajan: hidasta peliä ja junnuja istutetaan penkillä. Oliko jonkinlainen yllätys?

  8. …se valmentajille soitteleva junnusentterin isä on siirtyny tänne kirjottelemaan.

  9. Kenet Varis istutti kolmannessa erässä? Kaksi erää kauden huonointa sälibändyä pelanneet b junnut? Ja mitä olen joukkueen sisäpiiristä kuullut niin henki on erittäin hyvä ja valmennus nimenomaan kannustaa nuoria eteenpäin. Kannattaa kirjoittaa sellaisia kommentteja tännekin joilla on edes hitunen totuuspohjaa.

  10. Kaikki joukkueet toivovat voittovat voittoja ja varsinkin hyviä pelejä, niin myös me katsojat. Tsemppiä kaikille tuleviin koitoksiin !