LASB-puolustaja Lauri Palvailan sihti oli kohdillaan Raumalla. Kuva: Elmeri Elo

Raumalainen SalBa kärsi jo kolmannen perättäisen tappion kotonaan Salibandyliigassa, kun LASB kävi hakemassa pisteet sunnuntaina. Voittolukemat kirjattiin LASBin hyväksi 4–7.

Vahva alku siivitti LASBin kolmen maalin johtoon ensimmäisellä 20-minuuttisella. Toisessa erässä SalBa nousi peliin mukaan ja kavensi kolmannen erän alussa jo tilanteeksi 3–4.

LASB kuitenkin sisuuntui ja hoiti kamppailun tehomiestensä johdolla. Tuure Ailio laukoi ottelussa hattutempun, puolustaja Lauri Palvaila iski tehot 2+1 ja Justus Kainulainen herkutteli peräti neljällä (2+2) pisteellä. Palvailalle tehopisteet olivat ensimmäiset liigatasolla.

SalBa on voittanut kauden neljästä liigaottelustaan ainoastaan ensimmäisen. LASBille voitto oli puolestaan kauden toinen, ja sen myötä joukkue nousi sarjataulukossa 11:ksi.