Liigat

Video: LASB voitti Raumalla – Palvaila avasi pistetilinsä rytinällä

17.10.
2017
0 Kommenttia
4
Liigat

LASB-puolustaja Lauri Palvailan sihti oli kohdillaan Raumalla. Kuva: Elmeri Elo

Raumalainen SalBa kärsi jo kolmannen perättäisen tappion kotonaan Salibandyliigassa, kun LASB kävi hakemassa pisteet sunnuntaina. Voittolukemat kirjattiin LASBin hyväksi 4–7.

Vahva alku siivitti LASBin kolmen maalin johtoon ensimmäisellä 20-minuuttisella. Toisessa erässä SalBa nousi peliin mukaan ja kavensi kolmannen erän alussa jo tilanteeksi 3–4.

LASB kuitenkin sisuuntui ja hoiti kamppailun tehomiestensä johdolla. Tuure Ailio laukoi ottelussa hattutempun, puolustaja Lauri Palvaila iski tehot 2+1 ja Justus Kainulainen herkutteli peräti neljällä (2+2) pisteellä. Palvailalle tehopisteet olivat ensimmäiset liigatasolla.

SalBa on voittanut kauden neljästä liigaottelustaan ainoastaan ensimmäisen. LASBille voitto oli puolestaan kauden toinen, ja sen myötä joukkue nousi sarjataulukossa 11:ksi.

Ottelutilastot
Elmeri Elon kuvat ottelusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.