Liigat

Video: Liigadebytantti hurjassa vireessä – viidessä pelissä tehot 0+14

19.10.
2017
5 Kommenttia
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuopion Welhot nappasi sunnuntaina kauden toisen voittonsa, kun se kaatoi OLS:n Oulussa maalein 10-5.

Juha Rautiainen oli jälleen kentän maestro ja tarjosi pelissä viisi maalisyöttöä. Ensimmäistä liigakauttaan pelaava Rautiainen on tehtaillut viidessä pelissä pisteet 0+14 ja majailee sarjan pistepörssin kolmantena. Eetu Sorvali iski pelissä hattutempun ja Iiro Lankinen iski tehot 2+1. OLS:n Tatu Kiipeli onnistui samoin pistelukemin.

Welhot on miesten liigan sijalla yhdeksän ja OLS sijalla 12.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
t.
19/10/2017
toi petri lesch ei ole mikään huono veskari tän ottelun perusteella...
JZ
19/10/2017
Selkeesti ollut Petrillä ns. parempi päivä, ja onneks päässyt tälläiselle koosteellekin missä näkyy muutakin kuin maalit.

Huippuluokkaa nämä Ari Holopaisen videotekeleet!
Jukkisb
19/10/2017
Welhot on hyvä joukkue
Huhu
19/10/2017
Rautiainen jo kuullemma neuvotellut ensi kaudesta happeen kanssa. Tietävästi myös Lankinen vaihtamassa kaupunkia, joten jos tämän kauden welhot selviää sarjassa, niin viimeistään ensi kaudella divari kutsuu
Kyösti
19/10/2017
Tälläset koosteet on kiva kattoo, näkyy maalit ja seivit, peukku sille. Lesch on kyllä ainaki minut vakuuttanut 5pelin jälkeen %80,95. Altavastaaja joukkueella voittava veska mikä ei heilahtele lupaa Welhoille mahdollisuuden. Mielellään näkisin jossakin pelissä nuoren Jolkkosen tolppien välissä, mikshän ei herra mahtunu U19mj?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.