Video: Liigajoukkue käytti aikalisän kuusi minuuttia ennen loppua 13-0-tappioasemassa

Koovee juhli lauantaina kotikentällään. Kuva: Esa Takalo

Koovee juhli lauantaina kotikentällään. Kuva: Esa Takalo

Koovee ja O2-Jyväskylä kohtasivat lauantaina naisten Salibandyliigan ottelussa. Tamperelainen Koovee oli ottelussa vahvempi maalein 13-0.

Kooveen ykköshyökkäysvitja oli todella tehokkaalla päällä. Tuulia Aho taiteili pisteet 2+3, Veera Kauppi tehot 3+2 ja Oona Kauppi pisteet 3+1. O2:n maalia vartioinut Janita Spännäri pysäytti kaikkiaan 36 laukausta.

Mielenkiintoinen sivujuonne oli O2:n käyttämä aikalisä ajassa 53.36, kun Koovee oli iskenyt 13-0-johtomaalin ajassa 52.23. Koovee katkaisi kahden pelin tappioputken ja on nyt kolmantena naisten liigassa. O2 on sarjan toiseksi viimeisenä.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Jälkipelit:

8 comments

  1. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, vastustaja ei tehnyt aikalisän jälkeen enää yhtään maalia.

  2. Voidaan olla montaa mieltä siitä oliko tuo aikalisä tarpeellinen ja missä kohdin se olisi kuulunut ottaa, mutta jotenkin on tyylitöntä tehdä uutinen ko tapahtumasta… en tiedä palveleeko tämmöinen julkinen nöyryytys lajia.

  3. Ehkäpä siinä on valmennuksella ollut joku syy loppuvaiheessa. Vaikka liittyen johonkin tiettyyn pelitilanteeseen. Jos ei muuta oo saatavissa enää irti niin harjoitellaan edes tulevaa varten.

  4. Ei siinä pelissä ollut mitään järkisyytä aikalisälle. Ilmeisesti valmentajalle joku suonenveto ja kädet nousi aikalisä pyynnöksi.
    Koko pelin O2 oli jäljessä kotijoukkuetta ja loppunumerot kertovat suoraan joukkueiden välisen tasoeron. koko ajan tulee jyväskylästä huhuja harjoitusten huonosta laadusta. Koovee pelin perusteella huhuille taitaa olla jotain perää.

  5. Mahdollista vain tyttösäbässä, kertoo ikävä kyllä paljon lajin pääsarjan tasosta. Naisissa.

  6. Jos noin paljon hävii pelin, niin pitäisi potkia jo sarjasta pihalle.