Video: Liigan jumbofinaali raumalaisten heiniä – Hyvöseltä mestarillinen tarjoilu

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa ja Hämeenlinnan Steelers mittasivat toisiaan sunnuntaina liigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä. SalBa vei Raumalla pelatun ottelun voiton maalein 9-5.

SalBan ykkösvisiikko oli ilmiliekeissä ja vastasi kahdeksasta kotijoukkueen maalista. Jani Lehtoniemi (3+3), Antti Vuorinen (3+1) ja Niko Kaerla (1+2) olivat vahvimmat pistenikkarit. Janne Hyvönen esitteli syöttötaitojaan SalBan 6-4-maalissa ja osuman näet videolta kohdasta 2.40 eteenpäin.

SalBa jatkaa voitosta huolimatta sarjan toiseksi viimeisellä sijalla. Steelersin kurimus syveni entisestään. Jumbojoukkue on hävinnyt kuusi peliä putkeen ja on viimeisenä maalierolla -34. SalBa kohtaa Suomen Cupin kuudennella kierroksella Soittorasian Tampereella.

Ottelutilastot

6 comments

  1. Kuudessa viimeisessä 62 omiin. Ei kannata vaihtaa sen verran hyvää taistelua. Kyllä se siitä lähtee. Pomppu sinne pomppu tänne. Tsemii ja päätä seinään.

  2. Näiden jumbojoukkueiden pelit ovat yleensä niitä kaikkein jännitävimpiä koska niissä häviämisen arvo korostuu vielä enemmän sillä viimeinen jengi tippuu suoraan. Onnea salballe!

  3. 2. kenttä oli sunnuntaina kyllä todella haluttoman näköinen katsomoon. Seppinen tekikin kolmanteen erään muutoksia. Toivottavasti Härköselle ja Prokille maistuisi pelaaminen jo enemmän kooveeta vastaan. Kakkoskentän peli kun lähtisi vielä raiteilleen niin alkaisi hyvältä näyttää Salballa. Hyvösen ykkönen oli todella hyvä ja herrat Rokosa ja Kaerla hoisivat myös tonttinsa hienosti ja Kortelainen maalissa jälleen kerran paikallaan. Tästä on hyvä jatkaa!

  4. Harmi, että Sokka ja Peltola lähtivät. Siinä olisi hyvää leveyttä salbaan.

  5. Prokilla ilmeisesti tuli joku kolhu kun ei kolmannessa erässä ollut edes penkillä