Liigat

Video: Liigan jumbofinaali raumalaisten heiniä – Hyvöseltä mestarillinen tarjoilu

31.10.
2017
6 Kommenttia
3
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Rauman SalBa ja Hämeenlinnan Steelers mittasivat toisiaan sunnuntaina liigan ja Suomen Cupin yhdistelmäpelissä. SalBa vei Raumalla pelatun ottelun voiton maalein 9-5.

SalBan ykkösvisiikko oli ilmiliekeissä ja vastasi kahdeksasta kotijoukkueen maalista. Jani Lehtoniemi (3+3), Antti Vuorinen (3+1) ja Niko Kaerla (1+2) olivat vahvimmat pistenikkarit. Janne Hyvönen esitteli syöttötaitojaan SalBan 6-4-maalissa ja osuman näet videolta kohdasta 2.40 eteenpäin.

SalBa jatkaa voitosta huolimatta sarjan toiseksi viimeisellä sijalla. Steelersin kurimus syveni entisestään. Jumbojoukkue on hävinnyt kuusi peliä putkeen ja on viimeisenä maalierolla -34. SalBa kohtaa Suomen Cupin kuudennella kierroksella Soittorasian Tampereella.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Hämeestä
31/10/2017
Kuudessa viimeisessä 62 omiin. Ei kannata vaihtaa sen verran hyvää taistelua. Kyllä se siitä lähtee. Pomppu sinne pomppu tänne. Tsemii ja päätä seinään.
Minäpahoitinmieleni
31/10/2017
Näiden jumbojoukkueiden pelit ovat yleensä niitä kaikkein jännitävimpiä koska niissä häviämisen arvo korostuu vielä enemmän sillä viimeinen jengi tippuu suoraan. Onnea salballe!
Salban
31/10/2017
2. kenttä oli sunnuntaina kyllä todella haluttoman näköinen katsomoon. Seppinen tekikin kolmanteen erään muutoksia. Toivottavasti Härköselle ja Prokille maistuisi pelaaminen jo enemmän kooveeta vastaan. Kakkoskentän peli kun lähtisi vielä raiteilleen niin alkaisi hyvältä näyttää Salballa. Hyvösen ykkönen oli todella hyvä ja herrat Rokosa ja Kaerla hoisivat myös tonttinsa hienosti ja Kortelainen maalissa jälleen kerran paikallaan. Tästä on hyvä jatkaa!
Junnu#8
31/10/2017
Joni Rokosa on kyllä huikea kaveri. Liigan parhaita pakkeja.
Moro
31/10/2017
Harmi, että Sokka ja Peltola lähtivät. Siinä olisi hyvää leveyttä salbaan.
Rauma
01/11/2017
Prokilla ilmeisesti tuli joku kolhu kun ei kolmannessa erässä ollut edes penkillä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.