Liigat

Video: Maalijuhlat Hämeessä – teräs taipui lauantaina lukemin 16-3

02.10.
2017
8 Kommenttia
1
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Classic kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä. Classic haki Hämeenlinnasta lopulta 16-3-murskavoiton.

Classicin tehomaakareita oliva neljä pistettä iskeneet Mikko Leikkanen (3+1), Sami Johansson (2+2) ja Joonas Pylsy (1+3). Classic on kerännyt seitsemän pistettä neljästä pelistä ja on sarjakakkosena. Steelers on voittanut ainoastaan yhden pelin ja on viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
02/10/2017
Haluaisikohan nimimerkki Jules kertoa lyhyen analyysin siitä, miten Steelersillä on todennäköisesti enemmän tehtyjä maaleja runkosarjassa kuin esim. Classicilla?
juippi
02/10/2017
Nyt oli todellinen ISÄ vastaan pojat peli.
Junnu#8
02/10/2017
Classic nyt oli vaan liian kova. Ja on monelle muullekin joukkueelle. Classicin syöttö ja kääntöpeliä on hieno katsoa. Jännä seurata saako Steelers ryhtiä pelaamiseen? Viimekaudella se meni joulutauolle.
Minäpahoitinmieleni
02/10/2017
Kyllä nyt voidaan puhua muusta kuin tapumisesta. Toihan oli ihan r***kaus..
Reikäpallo
03/10/2017
Joo...kyllä sen näki alkulämmöistä asti kuin veltto lerssejen tahtotila oli! Muutamat "tähdet" laahusri alkulämpöihin 20 min muiden jälkeen ja meno näytti siltä että minkäännäköistä lämpöä ei päälle saatu ennen pelin alkua...Classic erittäin hyvä eikä lähtenyt velttoiluun mukaan. Muutaman pelaajan hyllytys KRP peliin, jos sen jälkeen löytyisi motivaatio siihen mitä joukkuepelissä pitää kentällä tehdä.
Pitää
03/10/2017
Ilmeisesti tulla taas jonkun huutelee tasaeroista, että taas herätään pelaa
Kallu
03/10/2017
Kyllä on karseaa katsottavaa tuo video.
Heh
04/10/2017
Oletko nähnyt Falun-Happee mestareiden cupin finaalin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.