Video: Maalijuhlat Hämeessä – teräs taipui lauantaina lukemin 16-3

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Tampereen Classic kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan merkeissä. Classic haki Hämeenlinnasta lopulta 16-3-murskavoiton.

Classicin tehomaakareita oliva neljä pistettä iskeneet Mikko Leikkanen (3+1), Sami Johansson (2+2) ja Joonas Pylsy (1+3). Classic on kerännyt seitsemän pistettä neljästä pelistä ja on sarjakakkosena. Steelers on voittanut ainoastaan yhden pelin ja on viimeisenä.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

8 comments

  1. Haluaisikohan nimimerkki Jules kertoa lyhyen analyysin siitä, miten Steelersillä on todennäköisesti enemmän tehtyjä maaleja runkosarjassa kuin esim. Classicilla?

  2. Classic nyt oli vaan liian kova. Ja on monelle muullekin joukkueelle. Classicin syöttö ja kääntöpeliä on hieno katsoa. Jännä seurata saako Steelers ryhtiä pelaamiseen? Viimekaudella se meni joulutauolle.

  3. Kyllä nyt voidaan puhua muusta kuin tapumisesta. Toihan oli ihan r***kaus..

  4. Joo…kyllä sen näki alkulämmöistä asti kuin veltto lerssejen tahtotila oli! Muutamat ”tähdet” laahusri alkulämpöihin 20 min muiden jälkeen ja meno näytti siltä että minkäännäköistä lämpöä ei päälle saatu ennen pelin alkua…Classic erittäin hyvä eikä lähtenyt velttoiluun mukaan. Muutaman pelaajan hyllytys KRP peliin, jos sen jälkeen löytyisi motivaatio siihen mitä joukkuepelissä pitää kentällä tehdä.

  5. Ilmeisesti tulla taas jonkun huutelee tasaeroista, että taas herätään pelaa