Liigat

Video: Nokian KrP voittoon liigahistorian ensimmäisessä runkosarjan rankkarikisassa

06.10.
2017
6 Kommenttia
2
Liigat

Santtu Pohjonen varmisti torjunnoillaan KrP:n voiton. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa nähtiin historian ensimmäinen rankkarikisa runkosarjan osalta, kun Nokian KrP ja Esport Oilers iskivät yhteen Raholassa. Voitto kirjattiin rankkareiden jälkeen nokialaisille numeroin 5-4.

Tasaisessa ottelussa Nokia siirtyi 1-0 -johtoon, mutta Oilers nousi tasoihin ja nappasi tämän jälkeen johtoaseman. ”Näädät” kirivät tasoihin vasta kolmannessa erässä ja kun jatkoajalla ei nähty maaleja, ratkottiin voitto rankkareilla.

Rangaistuslaukauskilvassa KrP:ltä onnistuivat Henri Johansson ja Ville Kangasmäki. Nokialaisten maalilla Santtu Pohjonen torjui sekä Severi Korhosen, että Eino Pesun yritykset ja näin kaksi pistettä jäi Raholaan ja yksi matkasi Oilersiin.

Rankkareille ei ole menty Salibandyliigan runkosarjassa siis vielä korkaan aiemmin. Divarissa nähtiin tällä kaudella jo yksi rankkarikisa Karhujen ja NST:n välillä.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Helppoo
06/10/2017
On se helppoo
Arto Kilponen
06/10/2017
En vieläkään ymmärrä miten on mahdollista, että todella nöyryyttävään maaliin katkeaa nimenomaan tekijän selkäranka. Oilersin hyökkäys oli kauniisti sanottuna umpisurkeaa sen jälkeen. Esimerkiksi 5-3 YV oli sen tason huumoriesitys, etten tiennyt itkeäkö vai nauraa. Edes rankkareista ei saatu ensimmäistäkään sisään.
Parempi voitti
06/10/2017
Oilers oli hyvä, ei siitä pääse mihinkään ja Luukkonen tehnyt hyvää jälkeä joukkueessa, mutta Pohjonen oli tällä kertaa liian kova pala espoolaisille. Maalipaikkoja kyllä oli ja varsinaisella peliajallakin Pohjosella myös yksi torjuttu rankkari.
Arto Kilponen
06/10/2017
Ihan yhtälailla voisi kysyä miksi Oilersin hyökkäystehot pelien lopuissa ylipäätään loppuvat kuin seinään? Nokia teki viimeiset kolme maalia + pari rankkaria, Welhot teki viimeiset kolme ja TPS viimeiset kaksi.
Arto Kilponen
06/10/2017
Korjataan: Nokia teki viimeiset neljä sisältäen kaksi rankkaria.
Kultakutri
11/10/2017
Henry Mäenpää on lempi lempi pelaajani ! Taitava ja pallovarma

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.