Heikki Iiskola puijasi OLS-vahti Ville Mestaria komealla ilmaveivillä. Kuva: Joni Winstén

Westend Indians jäi jyrän alle lauantaina pelatussa kotiottelussa. Oululainen OLS kävi hakemassa voiton Espoosta maalein 3–6.

Nuori Indians-hyökkääjä tasoitti pelin ja vei toisella perättäisellä osumalla joukkueensa 3–2-johtoon toisen erän alussa.

Johtomaalia kelpaa kelailla alla olevasta koosteesta. Iiskola veivasi pallon OLS-maalin takaa vastuttamattomasti ohi maalivahti Ville Mestarin.

Vierasjoukkue ei antanut ilmaveivin lannistaa, ja se meni toisen erän aikana vielä johtoon. Viimeiset niitit syntyivät kolmannen erän päätteeksi. Petri Niemelä ja Olli Wikstedt viimeistelivät keltapaidoille kaksi osumaa mieheen.