Liigat

Video: Nuori liigatähti väläytteli veivitaitojaan – näyttävä osuma maalin takaa

02.10.
2017
3 Kommenttia
1
Liigat

Heikki Iiskola puijasi OLS-vahti Ville Mestaria komealla ilmaveivillä. Kuva: Joni Winstén

Westend Indians jäi jyrän alle lauantaina pelatussa kotiottelussa. Oululainen OLS kävi hakemassa voiton Espoosta maalein 3–6.

Nuori Indians-hyökkääjä tasoitti pelin ja vei toisella perättäisellä osumalla joukkueensa 3–2-johtoon toisen erän alussa.

Johtomaalia kelpaa kelailla alla olevasta koosteesta. Iiskola veivasi pallon OLS-maalin takaa vastuttamattomasti ohi maalivahti Ville Mestarin.

Vierasjoukkue ei antanut ilmaveivin lannistaa, ja se meni toisen erän aikana vielä johtoon. Viimeiset niitit syntyivät kolmannen erän päätteeksi. Petri Niemelä ja Olli Wikstedt viimeistelivät keltapaidoille kaksi osumaa mieheen.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Minäpahoitinmieleni
02/10/2017
Isoille pistää hanttiin mutta ei voita näitä ns. Varmoja pelejä. Arto oli oikeassa, ei Indians pärjää tänäkään vuonna :)
Arto Kilponen
02/10/2017
Ihan tarkasti en muista mitä ennustin, mutta taisin kirjoittaa, että Indiansilla on enemmän tappioita kuin voittoja lokakuun päätteeksi. Tämän OLS-pelin laskin voitoksi, kolme seuraavaa tappioiksi. Jos Indians ottaa lokakuusta yli pisteen per peli, niin minä leimaan joukkueen playoffeihin välittömästi.

Ja ei, minusta 9-3 tappio ei ole hanttiin laittamista.
Minäpahoitinmieleni
03/10/2017
En nyt puhunu tämän kauden peleistä vaan muistelin vanhoja ku Indiana pisti hanttiin clasulle yms :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.