Ulkomaat

Video: Pakkipari taiteili kauniin osuman Uumajan derbyssä

11.10.
2017
0 Kommenttia
1
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

IBK Dalen ja Team Thorengruppen mittasivat toisiaan tiistaina Ruotsin Superliigan ainoassa ottelussa. Dalen oli parempi uumajalaisten kohtaamisessa maalein 7-4.

Puolustaja Viktor Nystedt teki vahva esityön Dalenin 5-2-maaliin, jonka viimeisteli toinen puolustaja Mattias Ljunggren. Maalin näet erilliseltä videolta ohesta. Dalen on Ruotsin liigan kakkosena ja Thorengruppen toiseksi viimeisenä. Tiistaista ottelua seurasi paikan päällä 1548 katsojaa.

5-2-maali:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.