Liigat

Video: Pfitzner ja Markkola tehoilivat Kooveen kumoon

16.10.
2017
12 Kommenttia
0
Liigat

Oilersilla kulkee. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa Esport Oilers kaatoi lauantaina Tampereen Kooveen lukemin 8-5. Kyseessä oli Kooveen kotiottelu.

Ottelun avauserä oli Kooveen, mutta hiljalleen Oilers nousi rinnalle ja ohi toisessa erässä. Kolmannessa erässä espoolaiset onnistuivat vielä hieman kaunistelemaan lukemia.

Oilersin tehomiehinä hurjastelivat neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Casper Pfitzner, sekä tehot 2+2 saalistanut Markus Markkola. Samuli Salomaa ja Jesse Ruokostenpohja tekivät kumpikin kaksi maalia Kooveelle.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
MM
16/10/2017
Kyllä, 4-7 ja 4-8 maalit maailmanluokkaa.
STT
16/10/2017
Markkolan "oivalluksesta", missä vaiheessa pallo oli pysähdyksissä vaparia annettaessa? Kaveri leipoo edestakaisin sitä, sitten pysäyttää, jonka jälkeen tökkää itselleen eteenpäin sitä ja lataa maaliin. Olisiko ehkä syytä ottaa uusiksi vapari tuosta tai vaihtaa suuntaa?
Minäpahoitinmieleni
16/10/2017
Olipas hyvin tehty video verrattuna krp-steelers pätkään. Kiitos!
16/10/2017
Mites toi maalivahdin alueella oleminen/maalin hyväksyminen. 3-2 maalissa hyökkääjä on maalivahdin alueella ?
Espoo
16/10/2017
Kooveella näyttää olevan paras kameratekniikka kuvaamaan nämä koosteet. Kiitos uuden hallin? Mallia muille seuroille..
JZ
16/10/2017
Ei tuo 4-4-maalin lähtö kyllä ehkä ihan sääntökirjan mukaan mennyt? Toisaalta eipä sitä Kooveekaan ilmeisesti protestoinut.

Kooveen "muuri" on kyllä tilanteessa jokatapauksessa uskomattoman koominen. Neljä kaveria onnistuvat kyllä lähes kaikki sijoittumaan niin, ettei heistä ole juuri lainkaan hyötyä.
Tarkkailija
16/10/2017
On kyllä hieno kooste. Alkaa olemaan "suuren maailman meininkiä" kun maalit näkee paristakin eri kamerakulmasta. Iso peukku (taas) Kooveen mediaosastolle.
Repa
16/10/2017
Kiitos Kooveen junnuille tästä kamerajärjestelmästä!
Repalle
16/10/2017
Miksi junnut ne kamerat maksaisi?
JiiK
16/10/2017
En "suuren maailman meiningistä" tiedä, parhaat koosteet kun on jo vuosikaudet tehty suomessa. Tässä hommassa me olemme edelläkävijöitä. Toki jos ideana oli vertailla johonkin jättibudjetilla tehtyihin NFL-koosteisiin niin sitten asia on eri...
En myöskään
16/10/2017
Tajua, miten nää Markkolan leipomiset voidaan jatkuvasti hyväksyä! Toivottavasti tuomarit jatkossa puuttuu noihin. Maali ois pitänyt hylätä
Hanski terve
17/10/2017
Aivan selvästi Markkola pallon tuossa pysäyttää. Ei mitään epäselvää, hieno oivallus.

Kooveen kamerajutut ihan jees kyllä mutta näitä parista eri kulmasta kuvattuja järjestelmiä on ollut käytössä n. 10 vuotta sitten esim. Blue Foxilla divarissa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.