Video: Pfitzner ja Markkola tehoilivat Kooveen kumoon

Oilersilla kulkee. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Oilersilla kulkee. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Salibandyliigassa Esport Oilers kaatoi lauantaina Tampereen Kooveen lukemin 8-5. Kyseessä oli Kooveen kotiottelu.

Ottelun avauserä oli Kooveen, mutta hiljalleen Oilers nousi rinnalle ja ohi toisessa erässä. Kolmannessa erässä espoolaiset onnistuivat vielä hieman kaunistelemaan lukemia.

Oilersin tehomiehinä hurjastelivat neljä maalia tehnyt ja yhden syöttänyt Casper Pfitzner, sekä tehot 2+2 saalistanut Markus Markkola. Samuli Salomaa ja Jesse Ruokostenpohja tekivät kumpikin kaksi maalia Kooveelle.

Ottelutilastot

12 comments

  1. Markkolan ”oivalluksesta”, missä vaiheessa pallo oli pysähdyksissä vaparia annettaessa? Kaveri leipoo edestakaisin sitä, sitten pysäyttää, jonka jälkeen tökkää itselleen eteenpäin sitä ja lataa maaliin. Olisiko ehkä syytä ottaa uusiksi vapari tuosta tai vaihtaa suuntaa?

  2. Olipas hyvin tehty video verrattuna krp-steelers pätkään. Kiitos!

  3. Mites toi maalivahdin alueella oleminen/maalin hyväksyminen. 3-2 maalissa hyökkääjä on maalivahdin alueella ?

  4. Kooveella näyttää olevan paras kameratekniikka kuvaamaan nämä koosteet. Kiitos uuden hallin? Mallia muille seuroille..

  5. Ei tuo 4-4-maalin lähtö kyllä ehkä ihan sääntökirjan mukaan mennyt? Toisaalta eipä sitä Kooveekaan ilmeisesti protestoinut.

    Kooveen ”muuri” on kyllä tilanteessa jokatapauksessa uskomattoman koominen. Neljä kaveria onnistuvat kyllä lähes kaikki sijoittumaan niin, ettei heistä ole juuri lainkaan hyötyä.

  6. On kyllä hieno kooste. Alkaa olemaan ”suuren maailman meininkiä” kun maalit näkee paristakin eri kamerakulmasta. Iso peukku (taas) Kooveen mediaosastolle.

  7. En ”suuren maailman meiningistä” tiedä, parhaat koosteet kun on jo vuosikaudet tehty suomessa. Tässä hommassa me olemme edelläkävijöitä. Toki jos ideana oli vertailla johonkin jättibudjetilla tehtyihin NFL-koosteisiin niin sitten asia on eri…

  8. Tajua, miten nää Markkolan leipomiset voidaan jatkuvasti hyväksyä! Toivottavasti tuomarit jatkossa puuttuu noihin. Maali ois pitänyt hylätä

  9. Aivan selvästi Markkola pallon tuossa pysäyttää. Ei mitään epäselvää, hieno oivallus.

    Kooveen kamerajutut ihan jees kyllä mutta näitä parista eri kulmasta kuvattuja järjestelmiä on ollut käytössä n. 10 vuotta sitten esim. Blue Foxilla divarissa.