Divarit

Video: Riehakas tuulettaja osui onnekkaasti puolen kentän takaa

24.10.
2017
2 Kommenttia
1
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Nurmon Jymy ja NST kohtasivat toisensa sunnuntaina miesten Divarissa. Jymy vei ottelusta voiton maalein 6-4.

Nurmolaisten tehokkaimpia olivat Olli-Jussi Sariola (1+2) ja Eetu Sariola (2+0). Vieraiden pisteonnistujia olivat sen sijaan Konsta Koskimies (1+1) ja Otto Valavuo (0+2). Kamppailun erikoisin maali nähtiin tuuletusmestari Ville Rynnäksen toimesta. Rynnäksen puolen kentän takaa lähtenyt roikkupallo sujahti onnekkaasti vieraiden verkkoon.

Vahvassa vireessä oleva Nurmon Jymy on taulukon neljäntenä. NST kärsi viikonloppuna kaksi tappiota ja on sijalla 10.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
STY
24/10/2017
Kyllä oli hitaan näköistä peliä. Vinkkinä jätkille: treenatkaa yhden kosketuksen peliä niin pelinopeus kasvaa ja voitte pärjätä kärkipään jengeillekin. Rakentavaa kritiikkiä siis näin 6 minuuttia nähtynä koosten muodossa.
Raili
24/10/2017
Kummalle tämä oli tarkoitettu? Jymyhän voitti jo Loviisan ja M-teamin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.