Liigat

Video: Ristelin piiska viuhui taas – SSRA kaatoi sarjanousijan

30.10.
2017
1 Kommentti
1
Liigat

Mustapaitainen SSRA haki kauden kolmannen voittonsa Sipoosta. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Naisten Salibandyliigassa SSRA nappasi voiton ÅIF:sta lukemin 8-3. Ottelu pelattiin Sipoossa.

Ottelussa vierasjoukkue SSRA oli parempi alusta alkaen ja latoi eroa pikkuhiljaa suuremmaksi. Viimeisen osuman Rankat Ankat iskivät tyhjiin.

Liekeissä oli etenkin SSRA:n kakkoskenttä. Tehokkain pelaaja oli tehoin 1+3 operoinut Jonna Virkkunen. Sanna Risteli käytti taas hurjaa laukaustaan osuen kahdesti. Hän syötti myös yhden osuman. ÅIF:n tehokkain oli kahdesti maalannut Bianca Boman.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Ihmettelijä
30/10/2017
Tiedä nyt häntä jos Ristellin laukausta puhutaan hurjaksi. Varmasti laukauksessa voimaa löytyy mutta ainakin tässä tapauksessa molemmat laukaukset maskin takaa maaliin. Esim Ristellin syöttämä maali keskelle josta ykkösellä laadukas laukaus jota voisi jo kutsua piiskaksi.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.