Ulkomaat

Video: Ruotsin liigan huippukamppailu päättyi Falunin jatkoaikavoittoon

19.10.
2017
2 Kommenttia
0
Ulkomaat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Ruotsalaisen salibandyn huippujoukkueet Storvreta ja Falun kohtasivat keskiviikkona ensiksi mainitun kotikentällä. Falun vei tiukasta kamppailusta voiton maalein 4-3 ja.

Puolustaja Simon Berg vastasi kahdesta vierasjoukkueen maalista ja ratkaisuosuman iski Omar Aldeeb, kun jatkoaikaa oltiin pelattu 2.17.

Kauden kaikki pelinsä voittanut Falun johtaa Ruotsin Superliigaa 16 pisteen voimin. Storvretan kauden erikoisuutena voi pitää sitä, että kuudesta pelatusta pelistä peräti neljä on ratkennut vasta jatkoajalla. Joukkue on voittanut kaksi peliä varsinaisella peliajalla (6p.) sekä kaksi jatkoajalla (4p.) ja kärsinyt kaksi jatkoaikatappiota (2p.). Ruotsin pistelaskumenetelmän myötä pisteitä on siis kertynyt 12, joiden myötä joukkue on sarjan kakkosena.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Peku
19/10/2017
Tiukka peli oli - työvoitto olisi ehkä kuulunut Storvretalle mutta Falun oli vähän terävämpi. Ja aivan 3. erän lopussa Falun teki maalin mutta tuomareiden mielestä palkinto käynyt maalissa. Ja jälleen voi todeta - peli on parasta paikan päällä.
Peku
19/10/2017
....tuomareiden mielestä pallo ei käynyt maalissa.... I just love this auto-correction....

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.