Liigat

Video: Ruotsissa erikoinen pelaajaesittely – aloituskentällinen pyöräili kentälle

23.10.
2017
1 Kommentti
2
Liigat

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Sunnuntaina pelatussa IBK Siriuksen ja Höllvikenin välisessä Ruotsin Superliigan kamppailussa nähtiin erikoinen pelajaesittely, kun kotijoukkueena toimineen Siriuksen avauskentällinen pyöräili kentälle. Höllviken oli itse ottelussa parempi maalein 6-2.

Siriuksen suomalaispelaaja Kevin Söderling kuului kotijoukkueen avausvitjaan. Söderling iski myös ottelun avausmaalin vanhanaikaisella. Täksi kaudeksi Superliigaan siirtynyt laituri on iskenyt tähän mennessä tehopisteet 2+2.

Pelaajaesittely:

Maalikooste:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Arto Kilponen
23/10/2017
Toivottavasti oli nastarenkaat...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.