Video: SalBa-hyökkääjän ovela syöttö laiha lohtu – Suomen mestareille neljäs perättäinen voitto

Classic nappasi rutiinivoiton SalBasta. Kuva: Esa Takalo.

Classic nappasi rutiinivoiton SalBasta. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Tampereen Classic oli Rauman SalBaa parempi lukemin 5-1.

Classicille voitto oli neljäs perättäinen. Se onnistui tasaisesti kolmen kentällisen voimin. Vain ykköskentällisen Mikko Leikkanen onnuistui tekemään kaksi tehopistettä (1+1). Maalilla Joni Järviö nappasi 14 torjuntaa.

Kenties maalikoosteen kauneinta antia tarjosi SalBan ainoan maalin syöttänyt Antti Vuorinen. Vuorinen tarjoili pallon maalin eteen rystyllä omista haaroistaan Janne Hyvöselle, joka siirsi sivuun ja maalasi raumalaisten ainokaisen. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:21.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

5 comments

  1. Aiemmin Classicin pelien jälkeen 100 ihmistä vinkui kun ei ole koostetta. Nyt kun niitä on, niin kukaan ei sano mitään. Jotenkin ironista.

  2. Mitä pitäisi tehdä? Kiittää classicin organisaatiota, joka videosta? Itse olen todella kiitollinen kaikista maalikoosteista, mutta mitä pitäisi sanoa?

  3. Negaa etsitään ahkerasti ja ei pelätä antaa. Posia ei tarvitse edes antaa, näillä mennään. Heja heja soomi.

  4. Tottakai postia, että tekee maalikoosteita. Mietin vain, että mitä pitäisi sanoa? Kiitos Classic kun teette maalikoosteita niinkuin muut?

  5. Ei mulla tuossa mitään muuta pointtia ollut, kuin pelkkä ihmettely. Tuosta hyvin heijastuu juurikin tämän pasltan kommenttien periaattellinen tarkoitus. Silloin kommentoidaan, kun on negatiivista sanottavaa, eli juurikin valitetaan koosteiden puuteesta. Siinä vaiheessa kun niitä tulee, niin kyseisissä koosteissa ei kenelläkään ole yhtään mitään kommentoitavaa. ENkä nyt odottanutkaan kiitoksia Classicin suuntaan. Ja lisätään vielä se, että Classicin kanssa itselläni ei ole mitään tekemistä, eli sen vuoksi en tässä kommentoi. Kunhan keskenäni hiljaa hymyilen.