Liigat

Video: SalBa-hyökkääjän ovela syöttö laiha lohtu – Suomen mestareille neljäs perättäinen voitto

24.10.
2017
5 Kommenttia
0
Liigat

Classic nappasi rutiinivoiton SalBasta. Kuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa Tampereen Classic oli Rauman SalBaa parempi lukemin 5-1.

Classicille voitto oli neljäs perättäinen. Se onnistui tasaisesti kolmen kentällisen voimin. Vain ykköskentällisen Mikko Leikkanen onnuistui tekemään kaksi tehopistettä (1+1). Maalilla Joni Järviö nappasi 14 torjuntaa.

Kenties maalikoosteen kauneinta antia tarjosi SalBan ainoan maalin syöttänyt Antti Vuorinen. Vuorinen tarjoili pallon maalin eteen rystyllä omista haaroistaan Janne Hyvöselle, joka siirsi sivuun ja maalasi raumalaisten ainokaisen. Tilanne näkyy videolla ajassa 1:21.

Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Lihava piippu
25/10/2017
Aiemmin Classicin pelien jälkeen 100 ihmistä vinkui kun ei ole koostetta. Nyt kun niitä on, niin kukaan ei sano mitään. Jotenkin ironista.
Lihavalle piipulle
25/10/2017
Mitä pitäisi tehdä? Kiittää classicin organisaatiota, joka videosta? Itse olen todella kiitollinen kaikista maalikoosteista, mutta mitä pitäisi sanoa?
Laiha riippu
25/10/2017
Negaa etsitään ahkerasti ja ei pelätä antaa. Posia ei tarvitse edes antaa, näillä mennään. Heja heja soomi.
Jatkoa
25/10/2017
Tottakai postia, että tekee maalikoosteita. Mietin vain, että mitä pitäisi sanoa? Kiitos Classic kun teette maalikoosteita niinkuin muut?
Lihava Piippu
26/10/2017
Ei mulla tuossa mitään muuta pointtia ollut, kuin pelkkä ihmettely. Tuosta hyvin heijastuu juurikin tämän pasltan kommenttien periaattellinen tarkoitus. Silloin kommentoidaan, kun on negatiivista sanottavaa, eli juurikin valitetaan koosteiden puuteesta. Siinä vaiheessa kun niitä tulee, niin kyseisissä koosteissa ei kenelläkään ole yhtään mitään kommentoitavaa. ENkä nyt odottanutkaan kiitoksia Classicin suuntaan. Ja lisätään vielä se, että Classicin kanssa itselläni ei ole mitään tekemistä, eli sen vuoksi en tässä kommentoi. Kunhan keskenäni hiljaa hymyilen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.