Divarit

Video: SB Vaasan hyökkääjältä nappisuoritus – ”viltistä” kehiin ja näyttävä ratkaisumaali

24.10.
2017
0 Kommenttia
0
Divarit

Kaius Klemetti pyörähti näyttävän voittomaalin. Kuva: Ari Honkonen.

SB Vaasa kaatoi miesten Divarissa tasaisten vaiheiden jälkeen FBC Turun. Ottelu päättyi vaasalaisille lopulta 5-4.

Tasaisen ottelun ratkaisu syntyi vasta 25 sekuntia ennen päätössummeria, kun neloskentässä, eli niin sanotussa vilttiketjussa aloittanut Kaius Klemetti iski vaasalaisten voiton näyttävän pyörähdyksen siivittämänä.

Vaasalaisten tehokkain oli kukapa muukaan kuin Tero Saaristo, joka iski tehot 1+2. Valtteri Pajunen säesti kahdella maalillaan. Turkulaisille tehot 1+1 nakuttivat Juhana Räikkönen ja Oskari Laaksonen.

Ottelutilastot
Ari Honkosen ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.