Liigat

Video: Steelers jäi KrP:n jyrän alle – Viitakoskelle liigauran ensimmäinen hattutemppu

14.10.
2017
1 Kommentti
2
Liigat

Valtteri Viitakoski (oik.) iski pelissä liigauransa ensimmäisen hattutempun. Kuva: Esa Takalo

Nokian KrP ja Hämeenlinnan Steelers väänsivät torstaina miesten Salibandyliigan saralla Tampereella. KrP otti kauden neljännen voittonsa maalein 11-5.

KrP:lla oli joukossaan liuta pisteonnistujia, mutta erityismaininnan ansaitsevat Henri Johansson (1+3) sekä tällä kaudella Salibandyliigassa debytoinut Valtteri Viitakoski, joka paukutti ottelussa uran ensimmäisen hattutempun liigatasolla. Viitakoski on iskenyt viidessä pelissä tehopisteet 5+2.

KrP:n vahva syysvire on nostanut joukkueen sarjakakkoseksi. Steelersin alkukausi on ollut todella murheellinen ja joukkue on viiden pelin jälkeen jumbona maalierolla -27.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen
Peliraportti
16/10/2017
Hienoa, että satiin videot mukaan.
Yksi huomio jäi mainitsematta. Puolustajan paikalla pelaava Matti Koskela pelasi "tupla" selässään ja teki taas 2+1 !! Hän jatkaa seuraavassakin pelissä parhaana pistenikkarina. Loistava kauden alku puolustajalta.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.